Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

5 iş günü içinde diyor kampanya açıklamasında. Bana 3 günde yatmıştı. Katıldığın kampanyalarda gözüküyordu ne kadar süre kaldığı yatırılmasına.
hocam para nereden çekiliyor bulamadım r türlü

Parayı çekmek için çekmeye basıyorum coin sec diyor

hocam para nereden çekiliyor bulamadım r türlü

Önceki mesajları okusanız keşke.

Buradan gelen parayla kedi, köpeğe az bir şey mama alın lan boş geçmeyin.

Dün akşam 9-10 gibi görüntülü görüşme yaptım. Hesabım hâlâ onaylanmamış. Onaylanması tahmini ne kadar sürer?

Dün akşam 9-10 gibi görüntülü görüşme yaptım. Hesabım hâlâ onaylanmamış. Onaylanması tahmini ne kadar sürer?
görüşmeden sonra verify 2. aşamaya geçiyor belge yüklemeni istiyor. yükledikten sonra hemen onaylanıyor.

görüşmeden sonra verify 2. aşamaya geçiyor belge yüklemeni istiyor. yükledikten sonra hemen onaylanıyor.
bende öyle bir ekran çıkmadı. sadece bir mail geldi. anket tarzıydı. onu doldurduktan sonra ikametgah belgesi veya fatura yükleyin dedi. yükledim ve tamamlandı ama hesap hâlâ onaylanmadı. İnceleme aşamasında gözüküyor.

Ekler

• Screenshot_2026-09-16-12-02-04-405_org.narkasa.webp
    Screenshot_2026-09-16-12-02-04-405_org.narkasa.webp
    44.2 KB · Hit: 30
bende öyle bir ekran çıkmadı. sadece bir mail geldi. anket tarzıydı. onu doldurduktan sonra ikametgah belgesi veya fatura yükleyin dedi. yükledim ve tamamlandı ama hesap hâlâ onaylanmadı. İnceleme aşamasında gözüküyor.
Güncelleme: az önce mail geldi. Hesabım onaylanmış.

25 usdt olan kampanya bittikten sonra 5 iş gününde dağıtılacak bizim millet neden kampanya koşullarını okumuyor.

Pluxee uygulamasını indir telefona kodlar geldiğinde kodları uygulamada ekleyeceksin 300tl bir kod 700tl diğer kod olarak.

Evet

Böyle bir mail geldi mi size de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir mail geldi mi size de
Not:Site başka siteymiş yeni gördüm alakası yok burayla….!!!

Ekler

• IMG_8233.webp
    IMG_8233.webp
    86.2 KB · Hit: 41
Geri