Hayır. 500 KII kampanyası bitmiş.Tüm kampanyalar aktif olarak devam ediyor mu?
Hayır. 500 KII kampanyası bitmiş.Tüm kampanyalar aktif olarak devam ediyor mu?
hocam para nereden çekiliyor bulamadım r türlü5 iş günü içinde diyor kampanya açıklamasında. Bana 3 günde yatmıştı. Katıldığın kampanyalarda gözüküyordu ne kadar süre kaldığı yatırılmasına.
Parayı çekmek için çekmeye basıyorum coin sec diyor
hocam para nereden çekiliyor bulamadım r türlü
Try yatırdım ama nasıl çekicem çekme ye basınca coin çektiriyor
görüşmeden sonra verify 2. aşamaya geçiyor belge yüklemeni istiyor. yükledikten sonra hemen onaylanıyor.Dün akşam 9-10 gibi görüntülü görüşme yaptım. Hesabım hâlâ onaylanmamış. Onaylanması tahmini ne kadar sürer?
bende öyle bir ekran çıkmadı. sadece bir mail geldi. anket tarzıydı. onu doldurduktan sonra ikametgah belgesi veya fatura yükleyin dedi. yükledim ve tamamlandı ama hesap hâlâ onaylanmadı. İnceleme aşamasında gözüküyor.görüşmeden sonra verify 2. aşamaya geçiyor belge yüklemeni istiyor. yükledikten sonra hemen onaylanıyor.
Dün akşam ve bugün 10-11 gibi görüntülü konuşma kısmında bekledim açılmadı ya bir türlüDün akşam 9-10 gibi görüntülü görüşme yaptım. Hesabım hâlâ onaylanmamış. Onaylanması tahmini ne kadar sürer?
Güncelleme: az önce mail geldi. Hesabım onaylanmış.bende öyle bir ekran çıkmadı. sadece bir mail geldi. anket tarzıydı. onu doldurduktan sonra ikametgah belgesi veya fatura yükleyin dedi. yükledim ve tamamlandı ama hesap hâlâ onaylanmadı. İnceleme aşamasında gözüküyor.
BağlanmıyorÇağrıyı açmıyorlar şarjı bitirdi kimse bağlanmadı.
25 usdt olan kampanya bittikten sonra 5 iş gününde dağıtılacak bizim millet neden kampanya koşullarını okumuyor.
Pluxee uygulamasını indir telefona kodlar geldiğinde kodları uygulamada ekleyeceksin 300tl bir kod 700tl diğer kod olarak.
Evet
Not:Site başka siteymiş yeni gördüm alakası yok burayla….!!!Böyle bir mail geldi mi size de