osmanx7 80+ Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 3 Çarşamba, 12:42 #1 Spiderman 2 Türkçe nasıl yapıcam yama falan indirip kurmayı bilmiyorum birde güvenilir mi onuda bilmiyorum
Spiderman 2 Türkçe nasıl yapıcam yama falan indirip kurmayı bilmiyorum birde güvenilir mi onuda bilmiyorum
D deckcadet 80+ Katılım 15 Eylül 2026 Mesajlar 4 Reaksiyon skoru 1 Çarşamba, 12:50 #2 Ben calypso çeviriden yama yapmıştım herhangi bir sorun olmamıştı,kurmasıda basit zaten yamayi indirdiğin yerde yazıyor nasıl yapılacağı,şimdiden iyi oyunlar hocam
Ben calypso çeviriden yama yapmıştım herhangi bir sorun olmamıştı,kurmasıda basit zaten yamayi indirdiğin yerde yazıyor nasıl yapılacağı,şimdiden iyi oyunlar hocam
W1son 80+ Bronze Katılım 30 Haziran 2026 Mesajlar 1,812 Reaksiyon skoru 733 Çarşamba, 13:11 #3 Calypso Çeviri iyidir Sitesine gir winrara indirdiği dosyayı Spiderman 2 nin içine aç Calypso çevirisini spiderman 2 ye at ve o Exeyi çalıştır platformu seç kurulacak yama
Calypso Çeviri iyidir Sitesine gir winrara indirdiği dosyayı Spiderman 2 nin içine aç Calypso çevirisini spiderman 2 ye at ve o Exeyi çalıştır platformu seç kurulacak yama