bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,574
Birkaç gün önce, 1 senedir motorsiklet kazasindan dolayi yoğun bakımda yatan bilinci olmayan komadaki kuzenim için ne yapabiliriz diye konu açmıştım. Bu sabah kuzenim vefat etti. Tam 1 yılı doldurdu. Çok yoksul tek başına gitti. Yakınlarımizin imkani olmasına rağmen ilgisiz kaldılar. Herkesi Allaha havale ediyorum. Cenazesine bile yetisemediler.
Bu defa çok ciddi bir mesele hakkında konu açıyorum ve fikir olarak yardımlarınızı bekliyorum.
1 sene önce kuzenim motor kazası geçirdi ağır yaralandı o günden beri yoğun bakımda. Kazada ölmemesi bir mucize. Kırılmadık yeri zarar görmemiş yeri kalmamıştı. Daha kötüsü kafatası içe göçmüştü. Evin en büyük erkek çocuğu anne babası boşanmış kendileri bir gecekonduda kirada kalıyorlar. Yani maddi olarak zaten zor durumda olan bir aile şimdi kuzenimin bu durumda olması ellerini kollarını iyice bağladı. Teyzem tek başına çabalıyor oğlu için. Bu süreçte annem elimizden gelmeyecek derecede araya...
1 sene önce kuzenim motor kazası geçirdi ağır yaralandı o günden beri yoğun bakımda. Kazada ölmemesi bir mucize. Kırılmadık yeri zarar görmemiş yeri kalmamıştı. Daha kötüsü kafatası içe göçmüştü. Evin en büyük erkek çocuğu anne babası boşanmış kendileri bir gecekonduda kirada kalıyorlar. Yani maddi olarak zaten zor durumda olan bir aile şimdi kuzenimin bu durumda olması ellerini kollarını iyice bağladı. Teyzem tek başına çabalıyor oğlu için. Bu süreçte annem elimizden gelmeyecek derecede araya...
- bahtsizbedevi23
- Cevap: 39
- Forum: Konu Dışı
Son düzenleme: