🔥İndirim 💥36.999 TL !! LG 32gs95uv-B 32" Woled 4k 240hz - Fhd 330hz Dual Mode Monitör💥

240hz varsa karar senin hocam sen bilirsin güzel bi fiyat avantajı var kaçması üzer bence
Ben de aldım reis konu için teşekkürler paraf da 2100 bonus verdi 870b vardı aklımda ama LG nin kendi sitesinde sadece 3 taksit sıkıntı oluyordu

9070xt ve 9800x3d bir sistem topluyorum. Bu model (4k) monitör kullanmak mantıklı mı? Genel olarak fps (BF6 gibi online, CS ve Valo hariç) türü oyunlar oynuyorum.

9070xt ve 9800x3d bir sistem topluyorum. Bu model (4k) monitör kullanmak mantıklı mı? Genel olarak fps (BF6 gibi online, CS ve Valo hariç) türü oyunlar oynuyorum.
Rekabetçi oynarken yüksek hz moduna çekersin, haricinde 4K kullanırsın mantıklı bence

rekabetçi için tek dezavantajı 32 inç olması masa boyutun oturma mesafen biraz kısaysa yorucu olabilir

Teşekkür ederim. Biraz düşüneceğim. Geçmiş zamanda forumdan bir arkadaşta bu modele benzer LG marka bir monitör tavsiye etmişti. Emin olamadım. O konuya da bir bakıp araştıracağım. Eğer o monitör ise gerçekten iyi fiyata düşmüş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rekabetçi için tek dezavantajı 32 inç olması masa boyutun oturma mesafen biraz kısaysa yorucu olabilir
32-34 arası kavisli düşünüyorum. Fakat fiyatlar malum.. Bu üründe iyi bir indirim almış. Doğru söylüyorsunuz. Biraz düşüneceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Biraz düşüneceğim. Geçmiş zamanda forumdan bir arkadaşta bu modele benzer LG marka bir monitör tavsiye etmişti. Emin olamadım. O konuya da bir bakıp araştıracağım. Eğer o monitör ise gerçekten iyi fiyata düşmüş.

32-34 arası kavisli düşünüyorum. Fakat fiyatlar malum.. Bu üründe iyi bir indirim almış. Doğru söylüyorsunuz. Biraz düşüneceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Kavisli oled yok diye biliyorum hocam. dolayısıyla indirimi ve 32 talebinizi karşılaması sebebiyle ürünün de kalitesini segmentini düşününce güzel bir tercih olabilir.

Sepette 20k ya düşüyor dün sipariş verdim sizce nasıl monitör
bende bunu istiyorum hayırlı olsun güzel tercih

belirttim
1789562370197.webp

Ah mat kaplama olmasa çok iyiydi ben asus 27 gdmr 2k oled modeli glosary kaplama aldım onda 3 gün içinde dünde 9 binlik fiyat düşüşü olunca iade ettim o parlak kaplama görünce mat kaplamalardan soğudum yokda 10da 9 luk oled monitör bu tam fiyat performans ama ah işte mat kaplama olmasa offf

Dün XG32UCWG aldım bugün dağıtımda. 39.999 tl idi asus cashback ve banka kampanyası ile 36.5a geliyor. Üstelik 9 taksit. 4K 165HZ FHD 330HZ Woled ve Trueblack Glossy Kaplama. Sırf kaplaması için tercih ettim gelsin bakalım inceleme yapacağım
4k da 165 hz ilerde canını sıkar artık yapay fps teknolojileri geliyor iade etme şansın varsa dene bence 240 280 lerden aşıya 4k oled alınmaz

daha dün ASUS ROG Strix XG32UCDS 32 İnç 4K 165 hz aldım sizce iade edip bunu almalı mıyım
4k da 165 hz ilerde canını sıkar artık yapay fps teknolojileri geliyor iade etme şansın varsa dene bence 240 280 lerden aşıya 4k oled alınmaz.

9 taksit şekilde aldım teşekkür ediyorum konuyu açan arkadaşa. Temizlik, kullanım vs. önerileriniz varsa ya da bununla ilgili bir yazı varsa iletebilirseniz sevinirim arkadaşlar. İptal etmem gerektiğini düşünen varsa fikrini ve almam gereken monitörü de iletirse sevinirim uzun zamandır arayış içerisindeydim. 7500F ve 3080Ti sisteme sahibim. Ayrıca G2524H monitörüm var.
Mat kaplamaya kafana takmıyorsan ileriye dönük harika son teknoloji bir ürün hem de fiyat performans bir ürün.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,965
Üyeler
203,286
Son üye
umut204
Geri