hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,394
24 saat de filan tamamlandı benim hocam kendi kendine bitmişşu beni rahatsız ediyor dünden beri duruyo hiç ilerlemede yok yğzde 33 te kaldı ne zaman bitecek bu normal mi bu kadar uzun sürmesi 2 gün oldu güncelleyeli
bendeki devam ediyo hala24 saat de filan tamamlandı benim hocam kendi kendine bitmiş
bendede vcar ama yüzdesi gözükmüyorşu beni rahatsız ediyor dünden beri duruyo hiç ilerlemede yok yğzde 33 te kaldı ne zaman bitecek bu normal mi bu kadar uzun sürmesi 2 gün oldu güncelleyeli
bende de böyleydi sonradan geldi yüzde 33 simdi . bittiğinde batarya normale döner herhalde .Alıntıyı görüntüle
Bendeki bu durumda. Sayaç bile yok keşke yüklemeseydim. Şarjı hızlı bitirmeye başladı
hızlı bitmesi gayet normal her güncellemede olur ve sonra geçer arka planda bir çok dosya listeleniyorAlıntıyı görüntüle
Bendeki bu durumda. Sayaç bile yok keşke yüklemeseydim. Şarjı hızlı bitirmeye başladı
Aygıtınızdaki veri miktarına bağlı olarak Spotlight dizini oluşturma işlemi saatler, hatta günler sürebilir. Bundan sonraki artımlı güncellemeler çok daha hızlı gerçekleşir. Dizinleme şu durumlarda daha hızlı tamamlanır:bende de böyleydi sonradan geldi yüzde 33 simdi . bittiğinde batarya normale döner herhalde
bilmem bende yeniyim ios tabende iphone 16 var siride bişey değişmedi biyerden falan açmam mı gerekiyor