❌İndirim Bitti! Converse Chuck 70 Gore-Tex Unisex Siyah Sneaker 1732tl

al al hafif geyimsi gezersin sen de :D 3-4 tane var hepsinden memnunum olm dümdüz ayakkabı işte. occassion kendi sitesinden daha fazla model bulursunuz + bonusa 4 taksit yapıyormuş vade farksız.
O sırada bunu alan ben. Fiyat hatası diye aldık. Gelirse nasıl giyicez artık 😅

Ekler

• 86646.webp
    86646.webp
    129.4 KB · Hit: 31
Giydiğim en rahatsız ayakkabı oldu, tam oldu hatta içinde ayağım oynuyor fakat yere basınca uç kısmı ayağımı çok sıkıyor. Almayın, aldırmayın, direkt iade.

Esnaf ağzı: "Hocam esner o esner, biraz daha giyin ayağınızın şeklini alır".

beyler ayıp oluyor he gey falan... yeşili bende var acayip memnunum hem rahat hem de su rüzgar vs geçirmiyor.
renk siyah değil görseldeki gibi petrol yeşilimsi/mavimsi bir ton. yağmurda su birikintisine denk gelirseniz bilek hizasına kadar olan gtx kaplaması ıslanmaktan koruyacaktır, bot giyemeyen vatandaşlara önerilir.
Nasıl rahat ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olayın tuhaflığı sol tek sıkmıyor çok rahat asdbasdna sağ tek sıkıyor ve vuruyor :d
Ayaklar simetrik değil sanırım

Nasıl rahat ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayaklar simetrik değil sanırım
birebir aynılar :kekw: taraklı da değiller, sorunu da buldum, topuk kısmında ped gibi bir şey var sağ tekte yamuk ve batma yapıyor. iade şart oldu :peeposad:

birebir aynılar :kekw: taraklı da değiller, sorunu da buldum, topuk kısmında ped gibi bir şey var sağ tekte yamuk ve batma yapıyor. iade şart oldu :peeposad:
Allah allah hocam ikisi de aynı numara dimi eminiz bendekinde bir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri