Yardım Valorant Madde 7 3.Parti Yazılım

Reaksiyon skoru
0
Valorantta madde 7 den 3.parti yazılım sebebi ile ban yedim bilgiyarım daha 1 aylık herhangi bir vanguardı tetikleyecek program kulanmıyorum herkesin kullandığı anakart işlemci ekran kartı yazılımlarını kullanıyorum . maç geçmişini izlerken ban yedim . siz sormadan söyleyim önceki pc de herhangi bir hile yada kötü amaçlı yazılım kullanmadım . hesabım 5 senelik ve para harcanmış bir hesap ticket attım . böyle bir sorunla karşılaşanlar yardm ederse sevinirim

Valorantta madde 7 den 3.parti yazılım sebebi ile ban yedim bilgiyarım daha 1 aylık herhangi bir vanguardı tetikleyecek program kulanmıyorum herkesin kullandığı anakart işlemci ekran kartı yazılımlarını kullanıyorum . maç geçmişini izlerken ban yedim . siz sormadan söyleyim önceki pc de herhangi bir hile yada kötü amaçlı yazılım kullanmadım . hesabım 5 senelik ve para harcanmış bir hesap ticket attım . böyle bir sorunla karşılaşanlar yardm ederse sevinirim
2. El mi aldınız bilgisayarı

2. El mi aldınız bilgisayarı
Öyle olması bir şey değiştirmez eğer ki anakart banı vesayre olsaydı ilk aldığı günden itibaren riot oyunlarına giremezdi ve 1 aylık pc dediğine göre muhtemelen sıfır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vanguard oldukça kusurlu ve soru işareti barındıran bir anti-cheat sistemi özellikle ekran görüntüsünü belirli aralıklarla alıp kendi sunucularına göndermesi ayrı cabası pcye mavi ekran verdirterek kişiyi format atmaya dahi zorlayabiliyorlar böyle bir oyunun anti-chatine verilmemesi gereken bir güç ancak tahminimce hile açmadığıniz bir gerçekse bir hafta içinde açılır muhtemelen çünkü benzer olayları forumlarda ve redditte görmüştüm çoğunluğunun açılmıştı belki o tarz bir şeydir yinede tickettan bir şey çıkabilir

Son düzenleme:
Bu postlar bana inandırıcı gelmiyor, kullanmasan yemezsin. Anlık olarak gelen hatalı banlar kısa süreli oluyor.

hayır tamamen sıfır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunun için niye yalan söyleyeyim hiç bir oyunda herhangi bir kötü amçalı yazılım kullanmadım
Hiç mi bir şey yok crackli şeyler başka oyunların hileleri falan filan dümdüz yemen biraz zor gibi

Hiç mi bir şey yok crackli şeyler başka oyunların hileleri falan filan dümdüz yemen biraz zor gibi
pc yi dümdüz kullanıyorum sadece fps oyunları oynayıp ara sıra yt izleyip kapatan biriyim yani herhangi bir crackli oyun yada program indirmedim

geçen sene internet cafede hesabıma giriş yaptım ve hwid banlı olduğu için hesabımda ban yedi 1 seneden beri açtırmaya çalışıyorum herhangi bir şekilde dönüş sağlanmıyor sadece botlar cevap veriyor çok saçma bir sistemleri mevcut haksız yere yenilen ban kadar sinir bozucu bir durum yok hesabın dolu olmasıda cabası

Hileye bile ban atamayan vanguard ya çok açık şekilde yazılım kullanmışsın yada araya gittin bilet aç belirt net cevabı verirler

ben hangi maddeden yediğimi bilmiyorum 3. yılım yeni hesap açıp oyndada 2 yıl oynadım sonra dedimki ben niye oynuyorumki bıraktım oynamamayı tavsiye ederim mental olarak çok yoruyor ama hakkını aramaya devam et fakat hiç yardımcı olmyuyor riot

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,353
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri