berkcan135
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Fiyat çok iyi geldi bana 1 tane kendimde çektim isteyen 27sinide alabilir oda 6.800 TL'ye geliyor ihtiyacı olan değerlendirsin
düzelttim hocamlink yok
bence süper fiyat 6kya 300hz bu kalitede bu marka bir monitör bulamayızBu monitör bir ay önce piyasaya sürüldü 6699 TL’den hiç aşağı düşmemişti benim gördüğüm
Fakat bu linkler kendi sitesine gidiyor orada da yüksek fiyatFiyat çok iyi geldi bana 1 tane kendimde çektim isteyen 27sinide alabilir oda 6.800 TL'ye geliyor ihtiyacı olan değerlendirsin
kendi sitesinde zaten ürünler sepete ekle sepette tekrar bak aksini iddia etmedimFakat bu linkler kendi sitesine gidiyor orada da yüksek fiyat
Geçen ay 4700 e 200hz 24.5 inç msi aldım bunu görünce dibim düşmedi değil çok iyi fiyat kaçırmasın kimseFiyat çok iyi geldi bana 1 tane kendimde çektim isteyen 27sinide alabilir oda 6.800 TL'ye geliyor ihtiyacı olan değerlendirsin
kesinlikle 25 olandan 1 tane aldımGeçen ay 4700 e 200hz 24.5 inç msi aldım bunu görünce dibim düşmedi değil çok iyi fiyat kaçırmasın kimse
1000 liraya yakın fark var 25 ile 27 arasında ben 25i tercih ederim pixel konusundada illaki fark olur fakat kaliteli monitörlerde minimize edilmiş bir görüntü kirliliği görürsün bence27 inçte 1080p nasıl olur. pİXELLER BELİRGİN OLMAZMI.
yedek olarak aldım şimdi kendi 360hz monitörümü satıp 2 adet daha sipariş geçtimharbi çok iyi bence bu fiyata kaçmaz denemedim ama aga lg ne kadar kötü olabilir ki top 1 yada top 2 panel üreticisi kalite konusunda. keşke monitör alırken karşıma çıksaydı üzdü