yılbaşından önce alabilirsen eğer senin için çok daha iyi olur en azından babanın falan üzerine alıp sonradan kendi üstüne alırsın yaş dolunca. Çünkü yılbaşından sonra ciddi zam gelir. Aralık ortası gibi 9 12 taksit ve uygun fiyatla veriyolar genelde.Merhaba, ocak ayında 16 yaşına gireceğim motor almayı düşünüyorum. 3-4 ay çalışarak 110-120 bin TL gibi bi para kazanacağım. Bana başlangıç için uygun 125 cc bir motor önerir misiniz?
Çin motor alacağına Tayvan motor olarak bunu almanı tavsiye ederim çift abs .Merhaba, ocak ayında 16 yaşına gireceğim motor almayı düşünüyorum. 3-4 ay çalışarak 110-120 bin TL gibi bi para kazanacağım. Bana başlangıç için uygun 125 cc bir motor önerir misiniz?
Tvs raider 125 tavsiye ederim. Sağlam blok ve görüntüsü güzel. A2 çıkarana kadar seni çok iyi idare edernaked hocam
kroniği nedirDrift l al düş kır sök tak değişirsin sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 16 yaşındayken aynı şekil araştırıyordum en son scooter aldık 125lik öyle denk geldi herkes drifte sallıyordu hiç sıcak bakmıyordum o yüzden ama sana demiyorum ki çok sağlam motor ,parçası trendyolda bile var al bin paşa paşa kroniği çıkıyor elbet ama çözülmeyecek bir şey çıkmıyor en fazla 15 bin yapıp satarsın.
Kanka kesin kroniği diyebileceğimiz pek bir şey yok ama vites göstergeleri yanlış gösteriyordu bazen mesela , gibi gibi bir şeyler çıkabilir illa ama bu her markada oluyor kesinlikle sadece bu çinli markalarda daha olası.kroniği nedir
8bin km altı çok uyguna denk gelebilirsin. Bi yandan da motorun geçmişi daha önemlikaç km altı alınır hocam çok bilgim yok da