Katia & Bony 5'li Paket Unisex Soket Çorap - Fiyatı, Yorumları
5'li Paket Unisex Soket Çorap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Kalitesi hakkında bilgi varmı?Kış gelmişken bedava boyner fiyatı 800TL![]()
Katia & Bony 5'li Paket Unisex Soket Çorap - Fiyatı, Yorumları
5'li Paket Unisex Soket Çorap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
hocam 1 adet aldım indirim devam ederse 1 tane daha alıcam boynerde satılan bi ürün kötü olduğunu düşünmüyorum fitilli olduğu için spor şort altına vs de giderKalitesi hakkında bilgi varmı?
foto atsana lütfeeeeennnvay çalıştığım fabrıkadaki çorap fiyatlarını ilk defa gördüm gri ve siyah çorapları ören makineye ben bakıyorum şuan
fabrikanın içinimifoto atsana lütfeeeeennn
nasıl iyi örüyor muydunuz?vay çalıştığım fabrıkadaki çorap fiyatlarını ilk defa gördüm gri ve siyah çorapları ören makineye ben bakıyorum şuan
bilmiyorum ören makinenin başındayım dedin ya aşırı merak ettim makineyi falan iştefabrikanın içinimi
makine örüyor ben biten ipleri takıyom çorapları kontrol ediyorum ama kullanılan ipler çok kaliteli zaten zara H&M gibi firmalarada çorap örüyoruznasıl iyi örüyor muydunuz?
galeride tam makine fotosu yoktu ama int aldım bu makineler var çorap örülüyor sonra sol tarafta burun kısmı dikiliyorbilmiyorum ören makinenin başındayım dedin ya aşırı merak ettim makineyi falan işte