Ktc M27t6s Vs Ktc H27e6

caag2352

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
16000
KTC M27T6S vs KTC H27E6

bu 2 monitör arasında kaldım bütçem 15 16 max 2K ve minimum 200hz lazım

ana amaç %50 hikaye oyunu %30 gündelik kullanım %20 cs gibi fps oyunları

bunu neden tercih etmiyorsun ?
attıklarımdan daha mı iyi?

şuan elimde ortalama bir ips monitör var ve olede bütçe çıkmıyor 10 15 civarlarında alabileceğim en iyi renk/görüntü/performans almak istiyorum

KTC M27T6S vs KTC H27E6

bu 2 monitör arasında kaldım bütçem 15 16 max 2K ve minimum 200hz lazım

ana amaç %50 hikaye oyunu %30 gündelik kullanım %20 cs gibi fps oyunları
oyunlarda hdr açıp renodx hdr açacaksan, sdr kullanırken local dimming kapatacaksan m27t6s.
yoksa h27t7p

oyunlarda hdr açıp renodx hdr açacaksan, sdr kullanırken local dimming kapatacaksan m27t6s.
yoksa h27t7p
local dimming olayı çok iyi ondan dolayı mini led almak istiyorum ama attığım da çok giriş seviyesi mini led mi kalıyor bilmiyorum

incelemelerine baktım biraz 3-5 sorun belirtiyorlar ama kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yoksa h27t7p
Bütçem iki monitörede rahatlıkla yetiyor o attığın monitörü almak benim attığım ips'den daha mı mantıklı olur ?

miniled çok iyi bir teknoloji bence miniled alınabiliyorsa miniled

attıklarımdan daha mı iyi?

şuan elimde ortalama bir ips monitör var ve olede bütçe çıkmıyor 10 15 civarlarında alabileceğim en iyi renk/görüntü/performans almak istiyorum
atıklarının biri mini led diğeri 320hz. ben 2k 200hz ips bir monitör paylaşmıştım senin için. f/p olarak forumda bayağı alan oldu. Amazon üzerinden 6999₺ ye şimdi 7999₺ amazon'da. başka bir yerde daha uygun var mı bilemiyorum şu an...

local dimming olayı çok iyi ondan dolayı mini led almak istiyorum ama attığım da çok giriş seviyesi mini led mi kalıyor bilmiyorum

incelemelerine baktım biraz 3-5 sorun belirtiyorlar ama kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem iki monitörede rahatlıkla yetiyor o attığın monitörü almak benim attığım ips'den daha mı mantıklı olur ?
h27e6 modelinde kronik ips glow şikayeti var, çok şanslı değilsen evet

aktif olarak ktc h27e6 kullaniyorum aoc 25g4sxu dan gectim sorulari alabilirim tavsiye ediyorum

h27e6 modelinde kronik ips glow şikayeti var, çok şanslı değilsen evet
koorui g2721e diye bir monitör daha da buldum buna ne diyorsun

total bütçem 15 16 yani bu bütçede en mantıklı tercihi arıyorum

ips olarak üst limit sanırsam sizin ve benim attıklarım bunun üstü mini led oluyor.

attığım mini led fiyatına göre değmez mi diyorsunuz

Geri