BilginTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Bunu alabilirsiniz hocamÖnerisi olan yok mu arkadaşlar
Hocam sizin attığınız linkteki Fantech Nova ve Fantech Revolver lll arasında gidip geliyorum, Revolveri daha çok öneren oldu da karar veremedimBunu alabilirsiniz hocam
![]()
Fantech Nova II Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Nova'yı al ya hocamHocam sizin attığınız linkteki Fantech Nova ve Fantech Revolver lll arasında gidip geliyorum, Revolveri daha çok öneren oldu da karar veremedim
ps kolu olarak istiyorsan revolver 3 al aynısı bende var kullanıyorum mükemmel kolHocam sizin attığınız linkteki Fantech Nova ve Fantech Revolver lll arasında gidip geliyorum, Revolveri daha çok öneren oldu da karar veremedim
Hocam baya bi alışmam lazım, arada ps de oynuyorum iyice karışır ben ps standartından devam edeyimSimetrik takıntını yenebilirsen asimetrik olarak Gamepower Force veya Beitong KP40 öneririm
Gri rengi hoşuma gitti sipariş verdim bakalımps kolu olarak istiyorsan revolver 3 al aynısı bende var kullanıyorum mükemmel kol
PS oynuyorsan Nova II işini görür eğer PS dediğin PS5 ise Nova II D modeli varsa D modelinide alabilirsin yedek kol olarak PS5'te işini görür ama sadece PC için alıcaksan Nova II yeterli alternatif olarak bütçeni arttırabilirsen Leadjoy Saber Plus çok güzel kontrolcü onuda öneririmHocam baya bi alışmam lazım, arada ps de oynuyorum iyice karışır ben ps standartından devam edeyim![]()
ama söyleyeyim d pad kısmı biraz hassas sağ tuş ile alt tuş o benden kaynaklıda olabilir amaHocam baya bi alışmam lazım, arada ps de oynuyorum iyice karışır ben ps standartından devam edeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gri rengi hoşuma gitti sipariş verdim bakalım