2500 TL'ye Kadar PC İçin Gamepad Önerisi

BilginTR

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar PC'de EA Sports FC 26, eFootball, NBA 2K26, gibi spor oyunlarını ve diğer yarış oyunlarını oynamak için Playstation kolu gibi kol arıyorum önerileriniz nedir? Xbox kolu gibi olsun istemiyorum, örnek aşağıdaki gibi;

Önerilerinizi bekliyorum

Ekler

• 1789404722592.webp
    1789404722592.webp
    18.5 KB · Hit: 12
Önerisi olan yok mu arkadaşlar

Önerisi olan yok mu arkadaşlar
Bunu alabilirsiniz hocam

Bunu alabilirsiniz hocam
Hocam sizin attığınız linkteki Fantech Nova ve Fantech Revolver lll arasında gidip geliyorum, Revolveri daha çok öneren oldu da karar veremedim

Simetrik takıntını yenebilirsen asimetrik olarak Gamepower Force veya Beitong KP40 öneririm

Hocam sizin attığınız linkteki Fantech Nova ve Fantech Revolver lll arasında gidip geliyorum, Revolveri daha çok öneren oldu da karar veremedim
ps kolu olarak istiyorsan revolver 3 al aynısı bende var kullanıyorum mükemmel kol

Simetrik takıntını yenebilirsen asimetrik olarak Gamepower Force veya Beitong KP40 öneririm
Hocam baya bi alışmam lazım, arada ps de oynuyorum iyice karışır ben ps standartından devam edeyim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ps kolu olarak istiyorsan revolver 3 al aynısı bende var kullanıyorum mükemmel kol
Gri rengi hoşuma gitti sipariş verdim bakalım

Hocam baya bi alışmam lazım, arada ps de oynuyorum iyice karışır ben ps standartından devam edeyim :)
PS oynuyorsan Nova II işini görür eğer PS dediğin PS5 ise Nova II D modeli varsa D modelinide alabilirsin yedek kol olarak PS5'te işini görür ama sadece PC için alıcaksan Nova II yeterli alternatif olarak bütçeni arttırabilirsen Leadjoy Saber Plus çok güzel kontrolcü onuda öneririm

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gri rengi hoşuma gitti sipariş verdim bakalım
ama söyleyeyim d pad kısmı biraz hassas sağ tuş ile alt tuş o benden kaynaklıda olabilir ama

Geri