Play Revival Güvenilir mi? (Goley Oyunu)

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
Dostlar sitesinden kayıt olup discord bağlamak gerekiyormuş exe indirmek falan lazımmış güvenilir mi?

açıkçası değil kardom resmi sunucu vs değil kurduğunda sunucuya gitmek için kardom güvenlik duvarı falan izni vermen gerekiyor sanal makine de kurup oyna kardom

discord bağlama nedeni kapalı betada sınırlı kişiye izin verdikleri için doğrulamaya gerekliydi ama exeden emin değilim sanırım ben de sanal makineden denerim

discord bağlama nedeni kapalı betada sınırlı kişiye izin verdikleri için doğrulamaya gerekliydi ama exeden emin değilim sanırım ben de sanal makineden denerim
o nasıl oluyor hocam

o nasıl oluyor hocam
hocam dcyi soruyorsanız geçenlerde kapalı beta çok az kişiye açıldı ve bunlar dc üstünden seçildi. dc bağlayıp betaya katılıyordunuz. şuan açık betada öyle bir zorunluluk var mı bilmiyorum. sanal makineyi soruyorsanız hem windowsun kendi içinde hem de 3. parti programların sanal makineleri var. goley zaten hafif oyun olduğu için çok sistem ayırmanıza da gerek yok. sanal makineye kurar oynarsınız güvenlik için

testler sizi ikna etmiyorsa sanal makinede oynamanızda hiçbir sakınca yok hocam. virustotal vs. istediğiniz yere dosyaları taratabilirsiniz. windows defender ise yeni veya az bilinen programları eğer tanımıyorsa şüpheli olarak işaretler(false positive). bu işlerden anlayan tanıdığınız güvendiğiniz çevrenize danışabilirsiniz bu durumu.

Hocam naptın indirdin mi günde 10 kere vazgeçiyorum indirmekten trojan mining korkusuna, sanal makine kurmaya usendigim icin

Geri