[Yardım] Asus Rog Strıx Z890-A'da ARGB'ler Çalışmıyor, Fan Hub Çözüm Olur Mu?

piccoyo

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba,

Yakın zamanda aşağıdaki sistemi topladım. Tüm parçalar sıfır satın alındı, sadece ekran kartı eski sistemimden geldi:

Sistem
  • Intel Core Ultra 5 250KF
  • MSI RTX 3090 Gaming X Trio 24 GB
  • ASUS ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI
  • Corsair Vengeance RGB 48 GB (2x24 GB) DDR5-5200 CL38
  • Samsung 9100 PRO 2 TB Heatsink
  • ARCTIC Liquid Freezer III Pro 420 A-RGB
  • ARCTIC Xtender
  • be quiet! Pure Power 13 M 1000W
Sistem genel olarak sorunsuz çalışıyor. Ancak kasadaki hiçbir ARGB aydınlatma çalışmıyor. Bağlantıları kontrol ettim ve doğru yaptığımı düşünüyorum.

Ayrıca anakart üzerindeki en alttaki ADD_GEN2 başlığına taktığım ARGB konnektörü çok gevşek duruyor ve bazen kendiliğinden çıkıyor.

Bu durumu yaşayan oldu mu? Sizce bir ARGB/fan hub almak sorunu çözebilir mi, yoksa başka bir noktayı mı gözden kaçırıyorum?

Teşekkürler.

Merhaba,

Yakın zamanda aşağıdaki sistemi topladım. Tüm parçalar sıfır satın alındı, sadece ekran kartı eski sistemimden geldi:

Sistem
  • Intel Core Ultra 5 250KF
  • MSI RTX 3090 Gaming X Trio 24 GB
  • ASUS ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI
  • Corsair Vengeance RGB 48 GB (2x24 GB) DDR5-5200 CL38
  • Samsung 9100 PRO 2 TB Heatsink
  • ARCTIC Liquid Freezer III Pro 420 A-RGB
  • ARCTIC Xtender
  • be quiet! Pure Power 13 M 1000W
Sistem genel olarak sorunsuz çalışıyor. Ancak kasadaki hiçbir ARGB aydınlatma çalışmıyor. Bağlantıları kontrol ettim ve doğru yaptığımı düşünüyorum.

Ayrıca anakart üzerindeki en alttaki ADD_GEN2 başlığına taktığım ARGB konnektörü çok gevşek duruyor ve bazen kendiliğinden çıkıyor.

Bu durumu yaşayan oldu mu? Sizce bir ARGB/fan hub almak sorunu çözebilir mi, yoksa başka bir noktayı mı gözden kaçırıyorum?

Teşekkürler.
ARGB konnektörünü takabildiğine emin misin? bazen girişlere değil de üstündeki boşluk olan araya giriyor header

Geri