Dostlar Sarıcak ve Sürükleyici Kitap Önerisi ?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Hocalarım sa,
Okulda okumalık bir kitap arıyorum.
Şuana kadar babam aracılığıyla sadece cengiz aytmatov, yakup kadri gibi bana göre sıkıcı olan yazarların kitaplarını okudum ve bu yüzden kitap okuma alışkanlığım yok.
Gerçekten eğlenebileceğim bir kitap olsun istiyorum. Aksiyon, bilim kurgu, macera olabilir. Şuan god of war resmi roman uyarlaması okuyacaktım fakat stokta bulamadım. stokta olanlarıda pahalı.
önerileriniz nelerdir?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Kan Meridyeni.

Başlangıç olarak 'bir idam mahkumunun son günü' olabilir akıcı bir kitaptı sonra belki 'beyaz geceler' iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: suqa
Saklı gerçekler (Şeytanın kitabı)
Din kitablarında olan bilgileri yalanlamadan aslında Allah ile Şeytan arasında kavganın ne için sonsuza dek devam edeceğini anlatıyor.

Pinterest de okumuştum. Yumuşatarak forumda konusunu açmıştım aha.
Hikayelerden en başı çeker benim için.

Hocalarım sa,
Okulda okumalık bir kitap arıyorum.
Şuana kadar babam aracılığıyla sadece cengiz aytmatov, yakup kadri gibi bana göre sıkıcı olan yazarların kitaplarını okudum ve bu yüzden kitap okuma alışkanlığım yok.
Gerçekten eğlenebileceğim bir kitap olsun istiyorum. Aksiyon, bilim kurgu, macera olabilir. Şuan god of war resmi roman uyarlaması okuyacaktım fakat stokta bulamadım. stokta olanlarıda pahalı.
önerileriniz nelerdir?
Börü1-2-3-4 seri okumani öneririm hiç kitap okumadığım halde bu seriyi 3 kere bitirdim

God of War resmi romani okuyan var mi

The Expanse olarak dizi uyarlaması vardı. 9 serilik parçanın ilk kitabı Leviathan Uyanıyor. Alıp beğenirsen kalanı da okuyabilirsin. Çok sürükleyici bir seridir.

Sherlock Holmes kitapları kısa ve heyecanlı oluyor başlangıç için iyi olabilir.
Harry Potter - Yüzüklerin Efendisi gibi seriler filmlere göre çok çok daha iyi ama biraz ağır gelebilir sıkıcı kısımları oluyor.
Dan Brown , José Rodrigues dos Santos , Andy Weir , Jean Christophe Grange bu yazarların da kitapları çok heyecanlı oluyor. Özellikle ilk 3 yazarın kitaplarında bilim kurgu olayları arşa çıkıyor. Jean Christophe Grange daha çok polisiye türü yazıyor ve oldukça iyi.
Stephen King romanları yine sürükleyici korku tarzında ve baya geriyor insanı.
Türk olarak da Arif Ergin in kitapları çok iyidir. Mekanlar isimler Türkçe olunca okuması çok kolay oluyor.

Bunlar benim okuduklarım daha kenarda biriktirdiğim kitaplar dolu. Ucuz buldukça alıp yedekliyorum ki bu iyice hastalık olmaya başladı. Geçen hafta sırf 10-20 lira diye dünya klasikleri kitaplarından doldurdum eve çoğunu okumak çok sıkıcı ama arada hoşuma giden çıkıyor.

John Verdon / Aklından Bir Sayı Tut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,277
Üyeler
203,770
Son üye
hasanakdemr
Geri