3000 TL ve Altı Kulaklık Önerisi

Yarın alacağın QCY Havit'den daha kötü bir ürün. O berbat omurgası kırılıp elinde kalacak. H2015 PRO'da cızırtı sorunu yaşamadım. Yani fiyatına göre gayet iyi ürün.

Ayrıca Gaminggen kendi markası Gameraider'in yeni ürünlerine de şans verebilirsin.

Yarın alacağın QCY Havit'den daha kötü bir ürün. O berbat omurgası kırılıp elinde kalacak. H2015 PRO'da cızırtı sorunu yaşamadım. Yani fiyatına göre gayet iyi ürün.

Ayrıca Gaminggen kendi markası Gameraider'in yeni ürünlerine de şans verebilirsin.
plastık kasası o kadar kotu mu? ben baya bır ıncelemsını ızledım sanmıyorum oyle bısey olacagınI?

plastık kasası o kadar kotu mu? ben baya bır ıncelemsını ızledım sanmıyorum oyle bısey olacagınI?
Omurga tasarımı sağlam değil, bu tarz ürünler düşüp sektiğinde kırılıyor. Mesela Havit'de Fuxi serisini de bu yüzden genelde önermiyorum. Genellikle dışarıda müzik dinlemek için satılan ₺1000-2000 arası kulaküstü bluetooth kulaklık tasarımları dandik oluyor.

Ayrıca QCY zamanında uygun fiyatla marka adını duyurmuş olsa da, benzer Çinli rakiplere göre tırt bir firma bulaşılmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela QCY illa alacaksanız da bu ürünün tasarımı daha güvenilir. Ama ben Havit veya GameRaider'a şans vermenizi öneririm.

Omurga tasarımı sağlam değil, bu tarz ürünler düşüp sektiğinde kırılıyor. Mesela Havit'de Fuxi serisini de bu yüzden genelde önermiyorum. Genellikle dışarıda müzik dinlemek için satılan ₺1000-2000 arası kulaküstü bluetooth kulaklık tasarımları dandik oluyor.

Ayrıca QCY zamanında uygun fiyatla marka adını duyurmuş olsa da, benzer Çinli rakiplere göre tırt bir firma bulaşılmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela QCY illa alacaksanız da bu ürünün tasarımı daha güvenilir. Ama ben Havit veya GameRaider'a şans vermenizi öneririm.
dhaa once 2 sne eboyunca tleefon ıcın olan bluetoothlu kulak ıcı kulaklıklarını kullandım gayet saglamdı severek kullanıuyordum ama bılgısayara yenı gırmıs bır sans vereyım dedım oda yalan oldu :D

GÜNCELLEME! kulaklığın mınımum 1 sene sorun cıkarmaz ıse daha ıyı olur lutfen 1 sene ve daha fazla kullanan kullanıcılar foruma cevap verebılır.

merhabalar artık yapay zekadan onerdıgı kulaklıklardan sıkıldım forumdakı arkadaslar bana havıt h2015proyu onerdı ıyıce arastırdım dıp ses ve cızırtı yapabılıyormus hemen sogudum beynımın calısma mantıgı 10 dogru varsa = 1 yanlıs varsa o kulaklık benım gozumde ıptal. duzgun bır kulaklık almam gerekıyor aksı takdırde evdekı aıle bıreylerınden (acele etmeseydın duzgun bısey bulurdun) lafı duyacagıma emınım. :D
havıt modellerı harıc guzel pılı 20 saat altı olmayan mumkunse nefes alabılen kumas pedlı olmaz ıse derı padde olur farketmıyor kablosuz 3000 tl aldı guzel bır kulaklık onerırsenız cok mutlu olurum benım aklımdakı model qcy heroad v200 guzel bır cevap gelmez ıse yarın kesın olarak bu kulaklıgı alacagım. ıkıncı el onerılerde alabılırım. yeterkı kronık sorunu olmasın ıyı gunler.

Az daha bütçe artar ise bu model.kullanıyorum her konuda memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,336
Üyeler
203,397
Son üye
resad505
Geri