Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Şu çekme olayını hala anlamadım try olarak yaptım 824 oldu sonra banka hesabına nasıl alıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam tamam hallettim

Tama
Ne zaman yattı hocam direk bakiye olarak hesaba düşüyor mu?

Bekliyor da iptal olmaz inş
Valla sabah cardioya kalktım geçmişti gece 3 hibi geçecekti zaten de 300 kil vermiyor itler

Şaka gibi ya 824 çektik 1000 pluxee adamlar resmen oyuna getirdi. 25 usdt verse ek 1000 tl daha bomboş işler

beyler bendeki genel durum sadece kll kodunu alamadım diğerleri geldi, 850 tl değerinde usdt yüklenmiş hesaba şuanda ve pluxe kodları geldi ama kötü durum şu ki bende pluxe hesabı yok ben bu pluxe kodlarını nasıl kullanabilirim ? bir akıl verecek olan varsa buyursun lütfen anlatsın, bu arada olağan dışı aktivite tespit edildi yazan arkadaşlar için söylüyorum çok yüksek ihtimal ile parayı yatırıp hemen geri çektiniz ve içeride işlem yapmadınız ben gittim tamamını usdt yaptım 1-2 saat işlemde bıraktım sonrasında çektim 130 tl zarar ile ayrıca diğer 1200 tl lik parayıda 5 iş günü içerisinde vericeklerini söylediler yine aynı şekilde 5 iş günü diyorlarsa perşembe yada cuma günü verirler hesaplara, kll kodunda çok büyük ayıp döndü bybit için icab etmeyen bi durum kampanyaya katılıp şartları karşılayanlara verilmeliydi diye düşünüyorum aynı şekilde. pluxee kodları için bi fikri olan bana bi yazsın la 1000 tl lik kod çöpe gitmesin

Şu çekme olayını hala anlamadım try olarak yaptım 824 oldu sonra banka hesabına nasıl alıyoruz

Tamam tamam hallettim

Tama

Valla sabah cardioya kalktım geçmişti gece 3 hibi geçecekti zaten de 300 kil vermiyor itler

Şaka gibi ya 824 çektik 1000 pluxee adamlar resmen oyuna getirdi. 25 usdt verse ek 1000 tl daha bomboş işler
1789707424997.webp

buradan yapıyorsun dost ama önce dönüştür diyip usdt yi try yapman lazım

beyler bendeki genel durum sadece kll kodunu alamadım diğerleri geldi, 850 tl değerinde usdt yüklenmiş hesaba şuanda ve pluxe kodları geldi ama kötü durum şu ki bende pluxe hesabı yok ben bu pluxe kodlarını nasıl kullanabilirim ? bir akıl verecek olan varsa buyursun lütfen anlatsın, bu arada olağan dışı aktivite tespit edildi yazan arkadaşlar için söylüyorum çok yüksek ihtimal ile parayı yatırıp hemen geri çektiniz ve içeride işlem yapmadınız ben gittim tamamını usdt yaptım 1-2 saat işlemde bıraktım sonrasında çektim 130 tl zarar ile ayrıca diğer 1200 tl lik parayıda 5 iş günü içerisinde vericeklerini söylediler yine aynı şekilde 5 iş günü diyorlarsa perşembe yada cuma günü verirler hesaplara, kll kodunda çok büyük ayıp döndü bybit için icab etmeyen bi durum kampanyaya katılıp şartları karşılayanlara verilmeliydi diye düşünüyorum aynı şekilde. pluxee kodları için bi fikri olan bana bi yazsın la 1000 tl lik kod çöpe gitmesin

Alıntıyı görüntüle
buradan yapıyorsun dost ama önce dönüştür diyip usdt yi try yapman lazım
Telefona pluxee uygulamasını indir üye ol sağ üstten kart ekleden kodları gir.

Bende hala bekliyor da sırayla mı dağıtıyorlar yoksa hiç mi gelmeyecek 🤔

Ekler

• IMG_8252.webp
    IMG_8252.webp
    68.3 KB · Hit: 46
Koskoca firma kampanya boyunca atmadigi takla kalmadi. Konu sahibi daha birkac gun once parayi hemen cekince iade almis, sonradan sartlari degistiriyorlar. Bunlara guvenerek hareket eden bizde hata, tedbirini kendin alacaksin ders oldu

usülsüzlük diyor parayı atıp çektik diye sanırım başta öyle bir bilgiyi dayatarak vermeseydin keşke

Telefona pluxee uygulamasını indir üye ol sağ üstten kart ekleden kodları gir.
Sağol dostum ben pluxe nin sadece işyeri tarafından işçilere yemek kartı verildiğinde hesap açılabildiğini falan düşünüyordum benim gibi düşünen arkadaşlar varsa mobilden hesap açıp kodu kullanabilirsiniz arkadaşlar

usülsüzlük diyor parayı atıp çektik diye sanırım başta öyle bir bilgiyi dayatarak vermeseydin keşke
Parayı yatırıp çekmenin neresi usulsüzlük. Kampanyanın neresinde parayı hesapta tutman gerekli yazıyor. Kampanyanın neresinde coin alman gerektiği yazıyor hiçbir şey yok. Ben parayı 10/09/2026 12:28'de yatırmışım, 12:32'de çekmişim ve bana tüm ödüller geldi daha dağıtılmayan hariç. Parayı hesapta tutana da ödül verilmemiş. Konunun parayı hesapta tutmayla ya da coin almayla alakası yok.

Son düzenleme:
ben sadece 17 usd alabildim.diğerleri gelmedi.pluxee geldi birde 700 tl.yanında 300 tl de gelmiş.bu 30usd de gelmiş gözüküyor alın diyorum fakat alın diyor hep.almıyor.

1789716306369.webp

Son düzenleme:
Geri