erranbolia
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Parayı yatırdım çekmedim hiçbiri gelmedi kahve dışında 

ben sadece 17 usd alabildim.diğerleri gelmedi.pluxee geldi birde 700 tl.yanında 300 tl de gelmiş.bu 30usd de gelmiş gözüküyor alın diyorum fakat alın diyor hep.almıyor.
Alıntıyı görüntüle
denedik kanka.sağolasın yine de500 KII yazan yere tıkla. Açılan sayfada yine bir al butonu olacak. Ondan sonrası sürpriz![]()
@Juuxhoi @Cerade @erranbolia @MuratAbiGF FedaisiBeyler burayı iyi okuyun.
Taslak bi mail hazırlayalom bu maduriyetle ilgili, bybittr'ye mail geçelim. Sonucta kimlik bilgileriniz alınıp , şartlara uygun şekilde ilerledik ve konu acıldıktan sonra ödülü alan yok.
Bence bu paralar yatar Beyler ama birlik olup toplu mail atmamız lazım.
Kampanya şartlarında al-sat yapın yazmıyor.
Konu acılmadan önce parayı yatıranlar kılcıksız aldı ödemesini.
Sesimizi cıkarmazsak bi cacık cıkmaz bu işten. Sonuçta 1 günlük yöğmiye paramıza çöktüler.
İngiliccesi iyi olan bi arkadaş mail taslağı ve mail adresi atsın buraya @Dukeler ana konuya sabitlesin.
Beyler burayı iyi okuyun.
Taslak bi mail hazırlayalom bu maduriyetle ilgili, bybittr'ye mail geçelim. Sonucta kimlik bilgileriniz alınıp , şartlara uygun şekilde ilerledik ve konu acıldıktan sonra ödülü alan yok.
Bence bu paralar yatar Beyler ama birlik olup toplu mail atmamız lazım.
Kampanya şartlarında al-sat yapın yazmıyor.
Konu acılmadan önce parayı yatıranlar kılcıksız aldı ödemesini.
Sesimizi cıkarmazsak bi cacık cıkmaz bu işten. Sonuçta 1 günlük yöğmiye paramıza çöktüler.
İngiliccesi iyi olan bi arkadaş mail taslağı ve mail adresi atsın buraya @Dukeler ana konuya sabitlesin.
Parayı mı çektiniz o yüzden miBana hiçbiri gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boşuna uğraştık desene
Ben yatırdım 40 50dk sonra çektim bu konudada çekin sıkıntı olmaz denildiParayı mı çektiniz o yüzden mi
Parayı çekmedim bende de aynı şekilde hepsi için şüpheli aktiviteben bunların yapacakları kampanyanın varya parayı çektim diye böyle oldu sanırım parayı çekmeyip şüpheli aktivite yazan varmı.
valla yapıcaksak hep birlikte yapalım belki dönüş olur.Şikayetvar'a yüklenmek lazım. Ben parayı hemen çekmekle ilgili sandım ama parayı tuttum yine alamadım diyen var. Adam seçiyor bunlar. Böyle iş olmaz. Çok amatörce.