Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Beyler burayı iyi okuyun.

Taslak bi mail hazırlayalom bu maduriyetle ilgili, bybittr'ye mail geçelim. Sonucta kimlik bilgileriniz alınıp , şartlara uygun şekilde ilerledik ve konu acıldıktan sonra ödülü alan yok.

Bence bu paralar yatar Beyler ama birlik olup toplu mail atmamız lazım.

Kampanya şartlarında al-sat yapın yazmıyor.
Konu acılmadan önce parayı yatıranlar kılcıksız aldı ödemesini.

Sesimizi cıkarmazsak bi cacık cıkmaz bu işten. Sonuçta 1 günlük yöğmiye paramıza çöktüler.

İngiliccesi iyi olan bi arkadaş mail taslağı ve mail adresi atsın buraya @Dukeler ana konuya sabitlesin.

500 KII yazan yere tıkla. Açılan sayfada yine bir al butonu olacak. Ondan sonrası sürpriz 🙂
denedik kanka.sağolasın yine de :)

1789718454972.webp

ben bunların yapacakları kampanyanın varya parayı çektim diye böyle oldu sanırım parayı çekmeyip şüpheli aktivite yazan varmı.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.05.02.webp
    WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.05.02.webp
    42.8 KB · Hit: 61
  • WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.09.21.webp
    WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.09.21.webp
    67.6 KB · Hit: 63

Taslak bi mail hazırlayalom bu maduriyetle ilgili, bybittr'ye mail geçelim. Sonucta kimlik bilgileriniz alınıp , şartlara uygun şekilde ilerledik ve konu acıldıktan sonra ödülü alan yok.

Sesimizi cıkarmazsak bi cacık cıkmaz bu işten. Sonuçta 1 günlük yöğmiye paramıza çöktüler.

İngiliccesi iyi olan bi arkadaş mail taslağı ve mail adresi atsın buraya @Dukeler ana konuya sabitlesin.
@Juuxhoi @Cerade @erranbolia @MuratAbiGF Fedaisi

Şikayetvar'a yüklenmek lazım. Ben parayı hemen çekmekle ilgili sandım ama parayı tuttum yine alamadım diyen var. Adam seçiyor bunlar. Böyle iş olmaz. Çok amatörce.

Edit: 1 sene önceki kampanyada yine KII ödül havuzu bitti deyip vermemişler 😁 Üstüne adamın hesabı yasaklamışlar.

Ekler

• Screenshot_20260918_112147_Firefox.webp
    Screenshot_20260918_112147_Firefox.webp
    261.2 KB · Hit: 30
  • Screenshot_20260918_112741_Firefox.webp
    Screenshot_20260918_112741_Firefox.webp
    200.3 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Şikayetvar'a yüklenmek lazım. Ben parayı hemen çekmekle ilgili sandım ama parayı tuttum yine alamadım diyen var. Adam seçiyor bunlar. Böyle iş olmaz. Çok amatörce.
valla yapıcaksak hep birlikte yapalım belki dönüş olur.

3-5 kişiye dağıtım yaparız reklamımız olur diye düşündüler biri forumda paylaşır onlarca kişi kampanyaya katılır diye hesap edemediler şimdi de burun kıvırmışlar şaşırtmadı

Ben daha parayı çekmedim ama benimkilerde 2 gün 16 saat sonra diyor bu günler içerisinde de şüpheli aktivite vs. derse iyi bir sövmek lazım bunlara.

Geri