M-Atx Anakart İçin Kasa Önerisi

pizzunio

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3500
Gigabyte b850m force m-atx anakartım var , psu’m var sadece kasa eksiğim kaldı , 155cm cpu soğutucum var.

Lianli v100r aldım fakat fazla büyük geldi iadeye verdim. Fazla büyük olmayan soğutması güzel , şık bir kasa önerisi bekliyorum , teşekkürler.

Gigabyte b850m force m-atx anakartım var , psu’m var sadece kasa eksiğim kaldı , 155cm cpu soğutucum var.

Lianli v100r aldım fakat fazla büyük geldi iadeye verdim. Fazla büyük olmayan soğutması güzel , şık bir kasa önerisi bekliyorum , teşekkürler.
hocam bende m force wifi aldım kasa olarak ikinci el a21 plus aldım 2k ya cuk diye oturdu tavandan 360 desteğide var qrgb fanlar falan tavsiye ederim akvaryum istiyorsanızda lian li v100r süper duruyor rgb şerit falan var gamegecesinde indirime girebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende m force wifi aldım kasa olarak ikinci el a21 plus aldım 2k ya cuk diye oturdu tavandan 360 desteğide var qrgb fanlar falan tavsiye ederim akvaryum istiyorsanızda lian li v100r süper duruyor rgb şerit falan var gamegecesinde indirime girebiliyor
v100r nasıl büyük geldi v100r mini olan değil mi

v100r nasıl büyük geldi v100r mini olan değil mi
A21 güzelmiş ,
v100r ölçüler böyle Genişlik: 235.5 mm Yükseklik: 484.65 mm Derinlik: 446 mm
Camda kırık vardı kırık olmasa iade ile uğraşmazdım 3600 e almıştım

A21 güzelmiş ,
v100r ölçüler böyle Genişlik: 235.5 mm Yükseklik: 484.65 mm Derinlik: 446 mm
Camda kırık vardı kırık olmasa iade ile uğraşmazdım 3600 e almıştım
Anladım hocam kırık varsa zaten direkt iade ya a21 öneririm ben beğendim ön filtre panel mıknatıslı sök temizle tak çok pratik ikinci elden alın derim kasa zaten bozuk olma ihtimali yok gibi bişe alın geçin derim beyazıda var keyfinize göre

V100r mini bakabilirsiniz

V100r mini bakabilirsiniz
Mini olabilir belki , aerocool p300c nasıldır , lianli kalitesi yoktur tabi

Anladım hocam kırık varsa zaten direkt iade ya a21 öneririm ben beğendim ön filtre panel mıknatıslı sök temizle tak çok pratik ikinci elden alın derim kasa zaten bozuk olma ihtimali yok gibi bişe alın geçin derim beyazıda var keyfinize göre
Bulunduğum ilde zor 2. El , bir bakayım teşekkür ederim

Mini olabilir belki , aerocool p300c nasıldır , lianli kalitesi yoktur tabi

Bulunduğum ilde zor 2. El , bir bakayım teşekkür ederim
bence o dediğiniz tarz kasaların hava akışı çok kötü asla önü mesh standrt bi kasa kadar iyi hava akışı olamaz ve bence hoş durmuyor çok basık sanki akvaryum olsun diye yapılmış bir kasa gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Geri