Bu bütçelerde Gamepower'ın kulaklıkları var. Mümkünse USB girişli yani ses kartı olan ürünlerden alın. Ses kaliteli JAK girişlilerden daha iyi olur.
En ucuz Gamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 798,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Gamepower Voldon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Voldon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ama belirteyim ₺1000 altında ses kartı olup, kulak pedleri hareketli kulaklık yok. Pedleri kalın ama hareket etmediğinden tamamen konforlu değil. Aşağıda bütçeyi ₺500 arıtırsan önereceğim ürünlerin pedleri hareket ettiğinden, daha konforlular.
Bütçe artırabilirsen şu ürünlerden birini öneririm. Vibe kulak pedlerinin iç kısmı kumaşımsı. Ses profilleri benzerdir, genelde bu bütçelerde CMedia 108 ses kartı kullanılıyor. Havit H2002P daha bilindik ve bu fiyatın en çok tercih edileni. Ama ped kısmında tamamen suni deri. İki ürünün de pedi kalın ve konforlu.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kablosuz istiyorsan ve bütçe ₺2000 çıkarsa da şu ürünü öneririm.
D&R stokları yenilemiş ve yine aynı indirimli fiyattan iki rengini de satıyor. Ayrıca konuda ürünü daha ucuza alabileceğiniz iki yöntem daha paylaştım. O kuponları da kullanarak alın.
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Siyah) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
www.dr.com.tr
Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor...
Normalde ürün indirim konusuydu, tekrar inceleme konusu açmak yerine buraya yazdıklarım insanlara ulaşsın diye başlığı değiştirdim.
Mini inceleme:
Ses kasmada CS2 ve Valorant'da yeterli. BF6 tarafında da kasılsa da, ben IEM ve ses kartı ikilisine göre biraz yetersiz buldum. Uygulaması kötü bence, daha fazla EQ ayarı ve net fark ettiren ayarlar sunabilirlerdi. Bence hiç uygulama yüklemeyin.
Elimde aynı markanın kablosuz H2002BG'si var. Ona göre konforu daha rahat, kulak pedleri daha büyük. Sadece sağ tarafında bir tasarım hatası var. Bu hatadan dolayı kulağa tam oturmuyor. Ama böyle...