Ocypus Iota C70 Kasaya Ekstra Fan Önerisi

Zemheri

80+
Reaksiyon skoru
5
Muhtemelen ocypus delta a62 çift kule hava soğutma takıcam.
Bu kasada 3 reverse fan ve 1 düz egzoz fanı var bu kasaya hava soğutma kullanıcağim için 3 tane alta reverse ve 3 tane de üste düz fan almak mantıklı mı yoksa sadece alta mı almak mantıklı ve fan olarak ne önerirsiniz bu kasanın fanı sanırım Türkiye'de satılmıyor benzeri önerileriniz varsa alırım uygun fiyatlı
Ayrıca ful fan alırsam 10 sadece alt için alırsam 7 fan yapıyorum işlemci soğutması ile bu 9-12 adet yapıyor argb ve sağlıklı pwm için bir kontrolcü alamam gerekiyor mu varsa öneriniz onada bakabilirim
Kasa fotoğrafı ve fan fotoğrafi ektedir
Ocypus Iota c70 black curve 850w Gold PSU lu

Ekler

• 19428.webp
    19428.webp
    129.1 KB · Hit: 11
  • 19426.webp
    19426.webp
    78.2 KB · Hit: 14
  • 19431.webp
    19431.webp
    139.9 KB · Hit: 8
psu ile beraber mi aldın akşam gidip almayı dusunuyorum aynı kasadan

psu ile beraber mi aldın akşam gidip almayı dusunuyorum aynı kasadan
Sipariş verdim yolda hocam gelmedi ama herkes öneriyor ve PSU b seviye kasa tipi de güzel ve kavisli cam 3k ya normal düz mesh kasa ve 750w yada 850 w bronz güç kaynağı da alınabilir ama bundan geride kalır diye düşünüyorum

Sipariş verdim yolda hocam gelmedi ama herkes öneriyor ve PSU b seviye kasa tipi de güzel ve kavisli cam 3k ya normal düz mesh kasa ve 750w yada 850 w bronz güç kaynağı da alınabilir ama bundan geride kalır diye düşünüyorum
Hayırlı olsun tesekkurler

hayırlı olsun fp'de çok güzel bir kasa, görseli de gayet iyi. öncelikle hangi amaçla hangi bileşenlerle topladın ve sence 10 tane fana neden ihtiyacın olacak diye sormak isterim.
havalar serinlemeye başladı çok ciddi/yüksek işlem gücü isteyen işlerin yoksa ilk önce bir sistemini gözlemle, ihtiyaç olduğunu ve sistemin tıkandığını anladığın an yükseltme yapman daha doğru olabilir. mesela sadece oyun oynayacaksan veya biraz daha günlük kullanımda işlemci soğutucunla birlikte kasadaki stok fanlar yüksek ihtimalle yeterli olur. ayrıca bu kadar fan kullanacaksan kesinlikle bir kontrolcü şart.

hayırlı olsun fp'de çok güzel bir kasa, görseli de gayet iyi. öncelikle hangi amaçla hangi bileşenlerle topladın ve sence 10 tane fana neden ihtiyacın olacak diye sormak isterim.
havalar serinlemeye başladı çok ciddi/yüksek işlem gücü isteyen işlerin yoksa ilk önce bir sistemini gözlemle, ihtiyaç olduğunu ve sistemin tıkandığını anladığın an yükseltme yapman daha doğru olabilir. mesela sadece oyun oynayacaksan veya biraz daha günlük kullanımda işlemci soğutucunla birlikte kasadaki stok fanlar yüksek ihtimalle yeterli olur. ayrıca bu kadar fan kullanacaksan kesinlikle bir kontrolcü şart.
Evet siparişi dün gece verdim hafta sonları ödeme yapıyorlar diye biraz önce de 800 TL'ye aynı markanın fan kontrolcunu buldum elindeyken aldım 10 fan desteği var muhtamelen test için kullanırim sonra köşeye koyarım dediğin gibi başta duruma bakarım bi sure zaten kış geliyir ısınma sorunu olmaz okadar yaza doğru kasa zeminine 3 tane koyarım reverse blade belki ilerde 3 tane de üste atarim düz fan ama sonraki yaza kadar beklerim indirim flan olursa ozmn çekerim acele etmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,010
Üyeler
203,651
Son üye
xiboxmamdre
Geri