Yardım Hangi Kırılmaz Camı Almalıyım

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
nothing phone 1 için kırılmaz cam alıcam buradaki telefoncularda yok getircem diyenlerde getirmiyo en iyisi kendim alayım internetten ne önerirsiniz hayalet istemiyorum

Her marka model cihaz için malzeme bulunmuyor nano kırılmaz cam almanı öneririm ama bu model için piyasada pek marka ve kaliteli ürün yok nano kırılmaz cam al tpu kaplama olmasın ama esnek nano olsun yada en kötü 9h temperli cam al her düştüğünde kırılır ama telefona bişey olmaz nano alırsan hem kendini korur hem telefonu cihazda kılıf yoksa kılıf da al

Her marka model cihaz için malzeme bulunmuyor nano kırılmaz cam almanı öneririm ama bu model için piyasada pek marka ve kaliteli ürün yok nano kırılmaz cam al tpu kaplama olmasın ama esnek nano olsun yada en kötü 9h temperli cam al her düştüğünde kırılır ama telefona bişey olmaz nano alırsan hem kendini korur hem telefonu cihazda kılıf yoksa kılıf da al
kılıf aldım ustam attığım linkteki iyi mi başka bulamadım atabilirsen link çok teşekkür ederim

Nano olanlar dokunmatiği biraz bozuyor. Bozulmasın istiyorsan 9h ince temperli cam almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,526
Üyeler
203,494
Son üye
thebluepower
Geri