Forumda önerilen 1500 2000tl lik gamepadler xbox ı şamaroğlu yapar. Bu her konuda daha iyiNormal xbox kolundan daha mı iyi bu?
Bu söylediğiniz kesin bilgi mi ?buna wuchang biosu atınca kablosuz çalışıyor bu da
Bu xbox muhabbetine kesinlikle katılıyorum ama aynısını dualsense için de söylerdim ta ki alana kadar. 2 gündür çok zevkle kullanıyorum. Daha önce böyle bir titreşim görmedim.Forumda önerilen 1500 2000tl lik gamepadler xbox ı şamaroğlu yapar. Bu her konuda daha iyi
Var böyle bir bilgi yapabilirsiniz eğer olmazda sorun yaşarsanız 15 günlük iade hakkınız var ürünü düzgün açar düzgün geri paketlerseniz iade alıyorlar ben mesela 2 hafta önce mouse aldım 2 hafta sonra 1000 TL indirime girdi iade ettim kabul edildi ondan alabilirsinizYoutubeda bi eleman yapıyordu videosu var ama alet benim elimde yok açıkçası benim ipimle kuyuya inmeyin
@Diavelin
Dualsense in olayı titreşim tetik başka bir ekstrası yok. O özellikleri olan ürünler dualsense ın iki katına bulunuyorBu xbox muhabbetine kesinlikle katılıyorum ama aynısını dualsense için de söylerdim ta ki alana kadar. 2 gündür çok zevkle kullanıyorum. Daha önce böyle bir titreşim görmedim.
Geçmiş olsun hocam şansızlık olmuş ben yakın zamanda AndaGrup'tan GameSir G7 Pro ZZZ Edition aldım sorunsuz geldi açıkcası. Ama satış sonrası destek konusuna bir şey diyemem hiç deneyim etmedim.Anda gruptan işlemci aldım yakın zamanda 9950x3d içinden paketin 9900x3d çıktı bir dünya hikaye yok ürünü biz yollamadık istiyorsanız kötü yorum yapın. Amazon üstünü çizecek falan doğru yorumun üstü çizildi ama sonra yorum komple silindi bugün artık değişim yapılmayacağını anlayınca iade ettim ürünü bilin bakalım ürün nereye iade ddildi biz göndermedik amazon gönderdi diyen adamın deposuna gitti ürün Amazon la alakası yok yapılan hatanın bunlardan ince iğne almam bir daha adama hata var diyorum siz yaptınız gibi duruyor bu söylediklerinizden utanacaksınız diyor niye utanıyım kardeşim hata yaptın dediğim için mi utanıcam hakaret yok bir şey yok niye utanayım ama ünlü düşünür Aykut kocamanın bir lafı vardır gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır umarım sorun çıkmadan param iade edilir de avukat mavukat uğraşmayız paketi kamera kaydıyla açtım gerçi çok uğraşacağımı sanmıyorum
@Diavelin .Arkadaşlar araba yarışları önceliğim ve tetikte titreşimi çok önemsiyorum. Bunu mu yoksa bugün 5500 liraya düşen KP70'i mi önerirsiniz? Aslında tetik titreşimi en iyisi XBOX kolunda diyorlar ama işte drift problemi cidden başa bela bir şey. Hala kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
art niyet olarak görüyorum ben hocam bunu üründe samandıra etiketi var adamlara soruyorum yeriniz samandırada mı evet diyorlar e diyorum paket üstünde samandıra etiketi var amazon nasıl gönderiyor bana ürünü o etiketi basabiliyorlar diyor. herşeyi kabul ettim adama inandım tamam dün iadeyi gönderiyorum direkt adamların deposuna gidiyor madem hatayı yapan amazon 9950x3d işlemci yerine adama 9900x3d gidiyor amazon hatası yüzünden böyle bir saçmalık mı olur birde üslüpları göreceksiniz yüzünüz kızaracak gelip benden özür dileyeceksiniz falan amazon muhtemelen 3. parti satıcıları korumak için yorumların üstünü çiziyor ama bu yaptıkları şeyin nevini değiştirmiyor malesef paket üstüne bile kalemle 9950x3d diye not düşmüşler ama 9900x3d çıkıyor sd kart bile çıkan varmış yorumlarda var. siz siz olun ne alıyorsanız alın kamera kaydıyla açın ortalık art niyet dolu.Geçmiş olsun hocam şansızlık olmuş ben yakın zamanda AndaGrup'tan GameSir G7 Pro ZZZ Edition aldım sorunsuz geldi açıkcası. Ama satış sonrası destek konusuna bir şey diyemem hiç deneyim etmedim.