2-3 gündür kullanıyorum daha önce xrancer vardı bu kat kat iyiamazondan siparis ettim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gıcırtı durumu vesaire yasadınız mı bide ne zamandır kullanıyorsunuz süngerin alışması ne kadar sürdü
2-3 gündür kullanıyorum daha önce xrancer vardı bu kat kat iyiamazondan siparis ettim hocam
gıcırtı durumu vesaire yasadınız mı bide ne zamandır kullanıyorsunuz süngerin alışması ne kadar sürdü
Bunun örgülü olanını kullanıyorum desemYa konuyla biraz alakasız olacak ama 3 4 yıl öncesine kadar şunun üstüne minder atıp oturmak kadar rahatı yoktu.İnanılmaz rahattı.F/p kralı emekli bir sandalyeydi.
tabii ki gelsin anlatırım throne ile arasındaki farkı bilmiyorum o butcelere cikamadigim icin hic arastirmadim bileHocam koltuk gelince deneyimini anlatır mısın bende düşünüyorum da kararsızım
titanseat throne ile senin aldığın arasındaki fark nedir
Şuan bunu kullanıyorum rahat bana göre, ilk geldiği zaman depoda kaldığı içinmidir nedir bir koku vardı öyle böyle derken şuan bir koku kalmadı. Bende şuan gıcırtı sol tarafından geliyor da üşeniyorum rahatsız etmediği için. Onun harici bana göre fiyatına değer.Alıntıyı görüntüle
Siparişimizi verdik bekliyoruz
Valla hic onermediler en çok titanseat sonra hawk önerildiZio daha iyi degilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Ben 5 senedir valide sultanın yemek masası setinden 1 tane sandalye çalarak idare ediyordum ama omurga iflas ediyor artıkYa konuyla biraz alakasız olacak ama 3 4 yıl öncesine kadar şunun üstüne minder atıp oturmak kadar rahatı yoktu.İnanılmaz rahattı.F/p kralı emekli bir sandalyeydi.
Bende de aynı durumdu hocam şükür aldım şuan belim daha rahat en azından.Valla hic onermediler en çok titanseat sonra hawk önerildi
Ben 5 senedir valide sultanın yemek masası setinden 1 tane sandalye çalarak idare ediyordum ama omurga iflas ediyor artık![]()
Xmax markasını şahsen ben duymadım hiç, yapı olarak aynı duruyor tek fark ayak desteği sanırım. Titanın 7.9K ya kupon olursa 7.5'a falan da düşebiliyor fiyatını hak ediyor bence.Sevgili arkadaşlar tekrar merhaba, bana en yakın marka şuan titanseat throne. Abim xmax diye bir marka attı. İkisi arasında bir seçim yapabilir misiniz?
Sizin ki de süpermişValla hic onermediler en çok titanseat sonra hawk önerildi
Ben 5 senedir valide sultanın yemek masası setinden 1 tane sandalye çalarak idare ediyordum ama omurga iflas ediyor artık![]()
İnşallah gıcırtı durumu yasamam ve koku konusunda herkes oyle diyor 1 hafta boyunca koku oluyormuş gerçekten pis mi kokuyor?Şuan bunu kullanıyorum rahat bana göre, ilk geldiği zaman depoda kaldığı içinmidir nedir bir koku vardı öyle böyle derken şuan bir koku kalmadı. Bende şuan gıcırtı sol tarafından geliyor da üşeniyorum rahatsız etmediği için. Onun harici bana göre fiyatına değer.
İlk hafta kokusu ağır cidden hocam pis mi bana göre değil ama odayı çok rahat sarıyor, evde olduğum süre boyunca hep camı açık bıraktım odanın bide işte oda kokusudur vs vs öyle geçti.Sizin ki de süpermişben altındaki demiri çıkmış oturma yerime batan bir sandalyede oturmaktayım suan pazarı bekliyoruz bakalım kargoya verilmiş sandalye
İnşallah gıcırtı durumu yasamam ve koku konusunda herkes oyle diyor 1 hafta boyunca koku oluyormuş gerçekten pis mi kokuyor?