Yardım F/P Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hocam koltuk gelince deneyimini anlatır mısın bende düşünüyorum da kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

titanseat throne ile senin aldığın arasındaki fark nedir

Ya konuyla biraz alakasız olacak ama 3 4 yıl öncesine kadar şunun üstüne minder atıp oturmak kadar rahatı yoktu.İnanılmaz rahattı.F/p kralı emekli bir sandalyeydi.

Ekler

• 1789764946384.webp
    1789764946384.webp
    2.4 KB · Hit: 7
Hocam koltuk gelince deneyimini anlatır mısın bende düşünüyorum da kararsızım

titanseat throne ile senin aldığın arasındaki fark nedir
tabii ki gelsin anlatırım throne ile arasındaki farkı bilmiyorum o butcelere cikamadigim icin hic arastirmadim bile :D

Alıntıyı görüntüle
Siparişimizi verdik bekliyoruz
Şuan bunu kullanıyorum rahat bana göre, ilk geldiği zaman depoda kaldığı içinmidir nedir bir koku vardı öyle böyle derken şuan bir koku kalmadı. Bende şuan gıcırtı sol tarafından geliyor da üşeniyorum rahatsız etmediği için. Onun harici bana göre fiyatına değer.

Zio daha iyi degilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Valla hic onermediler en çok titanseat sonra hawk önerildi

Ya konuyla biraz alakasız olacak ama 3 4 yıl öncesine kadar şunun üstüne minder atıp oturmak kadar rahatı yoktu.İnanılmaz rahattı.F/p kralı emekli bir sandalyeydi.
Ben 5 senedir valide sultanın yemek masası setinden 1 tane sandalye çalarak idare ediyordum ama omurga iflas ediyor artık 😅

Sevgili arkadaşlar tekrar merhaba, bana en yakın marka şuan titanseat throne. Abim xmax diye bir marka attı. İkisi arasında bir seçim yapabilir misiniz?

Ben 5 senedir valide sultanın yemek masası setinden 1 tane sandalye çalarak idare ediyordum ama omurga iflas ediyor artık 😅
Bende de aynı durumdu hocam şükür aldım şuan belim daha rahat en azından.
Sevgili arkadaşlar tekrar merhaba, bana en yakın marka şuan titanseat throne. Abim xmax diye bir marka attı. İkisi arasında bir seçim yapabilir misiniz?
Xmax markasını şahsen ben duymadım hiç, yapı olarak aynı duruyor tek fark ayak desteği sanırım. Titanın 7.9K ya kupon olursa 7.5'a falan da düşebiliyor fiyatını hak ediyor bence.

Sizin ki de süpermiş :D ben altındaki demiri çıkmış oturma yerime batan bir sandalyede oturmaktayım suan pazarı bekliyoruz bakalım kargoya verilmiş sandalye

Şuan bunu kullanıyorum rahat bana göre, ilk geldiği zaman depoda kaldığı içinmidir nedir bir koku vardı öyle böyle derken şuan bir koku kalmadı. Bende şuan gıcırtı sol tarafından geliyor da üşeniyorum rahatsız etmediği için. Onun harici bana göre fiyatına değer.
İnşallah gıcırtı durumu yasamam ve koku konusunda herkes oyle diyor 1 hafta boyunca koku oluyormuş gerçekten pis mi kokuyor?

Sizin ki de süpermiş :D ben altındaki demiri çıkmış oturma yerime batan bir sandalyede oturmaktayım suan pazarı bekliyoruz bakalım kargoya verilmiş sandalye

İnşallah gıcırtı durumu yasamam ve koku konusunda herkes oyle diyor 1 hafta boyunca koku oluyormuş gerçekten pis mi kokuyor?
İlk hafta kokusu ağır cidden hocam pis mi bana göre değil ama odayı çok rahat sarıyor, evde olduğum süre boyunca hep camı açık bıraktım odanın bide işte oda kokusudur vs vs öyle geçti.

Geri