Türk Telekom Selfylilere Özel 250tl Bynogame Kodu!!!

bynogame bu steam keyleri kendi hesabımıza girip ekleyebiliyor muyuz nerede kullanacaksınız siz 2 adet 250 TL var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom Selfylilere Özel 250TL BynoGame KODU!!!

türk telekom uygulamasına gırdıkten sonra sag alttakı yuvarlaktan bana ozel kısmına tıklayın en alta gelın orda fırsatlar gıbı bır sekme bulunacak. ordan bynogame cuzdan kodu dıye cıkar zaten. kullanmayanlar paylaşsın yararlanalım ıstersenız dogrulanmıs hesabınız var ıse hesabınızda cekebılırsınız veya vp steam cuzdan kodu gıbı seyler alabılırsınız :D herkese ıyı gunler.
Hesaba çekilmiyor sanırım kupon kodu olduğu için

Ekler

• 1789818688937.webp
    1789818688937.webp
    65.8 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
GAMEON, gamerlar'a ozel kampanyalar, oyun odakli firsatlar ve daha fazlasinin yer aldigi bir dunya! Hemen yeni internet basvurusu yapin siz de bu dunyada yerinizi alin! Basvuru icin Internet yazip 6606'ya kisa mesaj gonderebilirsiniz. B001 dedi

Simdi reis internet yazıp gönderince aradılar hat benim üstüme değil açıp konuşsam sorun olurmu acaba

alt tarafta reıs.
alt tarafta reıs.
GAMEON, gamerlar'a ozel kampanyalar, oyun odakli firsatlar ve daha fazlasinin yer aldigi bir dunya! Hemen yeni internet basvurusu yapin siz de bu dunyada yerinizi alin! Basvuru icin Internet yazip 6606'ya kisa mesaj gonderebilirsiniz. B001 dedi

Simdi reis internet yazıp gönderince aradılar hat benim üstüme değil açıp konuşsam sorun olurmu acaba
Reis bakarmisin buna

bynogame bu steam keyleri kendi hesabımıza girip ekleyebiliyor muyuz nerede kullanacaksınız siz 2 adet 250 TL var

Hesaba çekilmiyor sanırım kupon kodu olduğu için
hocam dogrulanmıs yayıncı hesaplarında cekılıyor dıye bılıyorum bnen dogrulanmıs bır yayıncı oldugum ıcın ucretı cekebılıyorum. ama ben vp almayı tercıh ettım.

onceden 2 tane vermisti ikiside calismamisti
bende sorunsuz calıstı.

Reis bakarmisin buna
kanka gameona kayıtlı olmana gerek yok ben selfylıyım sadece dırekt kod alabılıyorum.

edebılırler kıl oluyorlar bazen gerek yok acmana.

Kullanmak için alt limit var mı ?
hayır yok.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-19 175847.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-19 175847.webp
    48.2 KB · Hit: 10
hocam dogrulanmıs yayıncı hesaplarında cekılıyor dıye bılıyorum bnen dogrulanmıs bır yayıncı oldugum ıcın ucretı cekebılıyorum. ama ben vp almayı tercıh ettım.

bende sorunsuz calıstı.

kanka gameona kayıtlı olmana gerek yok ben selfylıyım sadece dırekt kod alabılıyorum.

hayır yok.
Self den bahsettim

1 sene önce falan almıştım 2 tane gene alınır mı ki

bende sorunsuz calıstı.

hayır yok.
eyw hocam steam bakiye aldım 10 usd çektim hesaba

Geri