SUPERGENERAL
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
Kullanmak için alt limit var mı ?
Hesaba çekilmiyor sanırım kupon kodu olduğu içinTürk Telekom Selfylilere Özel 250TL BynoGame KODU!!!
türk telekom uygulamasına gırdıkten sonra sag alttakı yuvarlaktan bana ozel kısmına tıklayın en alta gelın orda fırsatlar gıbı bır sekme bulunacak. ordan bynogame cuzdan kodu dıye cıkar zaten. kullanmayanlar paylaşsın yararlanalım ıstersenız dogrulanmıs hesabınız var ıse hesabınızda cekebılırsınız veya vp steam cuzdan kodu gıbı seyler alabılırsınızherkese ıyı gunler.
Ciddenmi hocam link varmi yada nerden olurumselfy'li olmak kolay bi numaraya tc'nizle birlikte bilgiler yazıp yolluyorsunuz otomatik selfy'li yapıyor sizi
(ekstra ücret abonelik vs. yok)
Ciddenmi hocam link varmi yada nerden olurum
GAMEON, gamerlar'a ozel kampanyalar, oyun odakli firsatlar ve daha fazlasinin yer aldigi bir dunya! Hemen yeni internet basvurusu yapin siz de bu dunyada yerinizi alin! Basvuru icin Internet yazip 6606'ya kisa mesaj gonderebilirsiniz. B001 dedi
Simdi reis internet yazıp gönderince aradılar hat benim üstüme değil açıp konuşsam sorun olurmu acaba
alt tarafta reıs.Selfy yaptım da bynogame gelmedi![]()
alt tarafta reıs.
alt tarafta reıs.
Reis bakarmisin bunaGAMEON, gamerlar'a ozel kampanyalar, oyun odakli firsatlar ve daha fazlasinin yer aldigi bir dunya! Hemen yeni internet basvurusu yapin siz de bu dunyada yerinizi alin! Basvuru icin Internet yazip 6606'ya kisa mesaj gonderebilirsiniz. B001 dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Simdi reis internet yazıp gönderince aradılar hat benim üstüme değil açıp konuşsam sorun olurmu acaba
hocam dogrulanmıs yayıncı hesaplarında cekılıyor dıye bılıyorum bnen dogrulanmıs bır yayıncı oldugum ıcın ucretı cekebılıyorum. ama ben vp almayı tercıh ettım.bynogame bu steam keyleri kendi hesabımıza girip ekleyebiliyor muyuz nerede kullanacaksınız siz 2 adet 250 TL var
Hesaba çekilmiyor sanırım kupon kodu olduğu için
bende sorunsuz calıstı.onceden 2 tane vermisti ikiside calismamisti
kanka gameona kayıtlı olmana gerek yok ben selfylıyım sadece dırekt kod alabılıyorum.Reis bakarmisin buna
GAMEON, gamerlar'a ozel kampanyalar, oyun odakli firsatlar ve daha fazlasinin yer aldigi bir dunya! Hemen yeni internet basvurusu yapin siz de bu dunyada yerinizi alin! Basvuru icin Internet yazip 6606'ya kisa mesaj gonderebilirsiniz. B001 dedi
hayır yok.Kullanmak için alt limit var mı ?
Self den bahsettimhocam dogrulanmıs yayıncı hesaplarında cekılıyor dıye bılıyorum bnen dogrulanmıs bır yayıncı oldugum ıcın ucretı cekebılıyorum. ama ben vp almayı tercıh ettım.
bende sorunsuz calıstı.
kanka gameona kayıtlı olmana gerek yok ben selfylıyım sadece dırekt kod alabılıyorum.
edebılırler kıl oluyorlar bazen gerek yok acmana.
hayır yok.
eyw hocam steam bakiye aldım 10 usd çektim hesabahocam dogrulanmıs yayıncı hesaplarında cekılıyor dıye bılıyorum bnen dogrulanmıs bır yayıncı oldugum ıcın ucretı cekebılıyorum. ama ben vp almayı tercıh ettım.
bende sorunsuz calıstı.
kanka gameona kayıtlı olmana gerek yok ben selfylıyım sadece dırekt kod alabılıyorum.
edebılırler kıl oluyorlar bazen gerek yok acmana.
hayır yok.