Çözüldü✓ Hp Victus Oyunlarda Uykuya Alıyor

NygaaX

80+
Reaksiyon skoru
0
2. Elden HP victus 16 aldım sistem normal internette dolanmalarda falan sıkıntı yok, oyuna girince ekran uyku moduna alıyor düzeliyor bidaha alıyor. Uyku moduna dair ne varsa kapattım yine aynı ekran kapanıyor.Sarjda oynadigimda bu sorun varken şarjı çıkarınca bir şey olmadı en azından benim gözlemlediğim. Tamirciye verdim ağır yüke falan soktuk cihazda bir şey yok diyorlar ama oyun oynamamıslar. Bu sorun ne ve nasıl çözebilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi.

HP'nin bu seri Victus ve Omen modellerinde ciddi kronik sorun vardı, kuvvetle muhtemel "Hall Sensor" sorunuyla ilgilidir veya bu sorunla ilgili işlem görmüş olabilir. Cihaz garantili mi? Daha önce servise filan gitmiş mi?

HP'nin bu seri Victus ve Omen modellerinde ciddi kronik sorun vardı, kuvvetle muhtemel "Hall Sensor" sorunuyla ilgilidir veya bu sorunla ilgili işlem görmüş olabilir. Cihaz garantili mi? Daha önce servise filan gitmiş mi?
Garantisi bitti servise falan gitmedi. Mahalledeki bilgisayarcı ya verdim o da düzeltemedi.Suan gorevdeyim gitmeden önce aldım laptopu bakmaya fırsatım olmamıştı yazdım dönünce yine getir bakalım dedi Kasım'da dönecem.Bu Hall sensörü ise sorun cikariyorlarmis ben çıkaramaz miyim bunu

Nette "Hall Sensor" diye arat, epeyce konu ve çözüm önerisi var, hangisi işe yarar bilmiyorum, ciddi sorunlu model, uğraştırır, kolay gelsin şimdiden.

Garantisi bitti servise falan gitmedi. Mahalledeki bilgisayarcı ya verdim o da düzeltemedi.Suan gorevdeyim gitmeden önce aldım laptopu bakmaya fırsatım olmamıştı yazdım dönünce yine getir bakalım dedi Kasım'da dönecem.Bu Hall sensörü ise sorun cikariyorlarmis ben çıkaramaz miyim bunu

Nette "Hall Sensor" diye arat, epeyce konu ve çözüm önerisi var, hangisi işe yarar bilmiyorum, ciddi sorunlu model, uğraştırır, kolay gelsin şimdiden.
Sağol bilgi için. bir şey daha sorabilir miyim bu uykuya almaya dair ne varsa kapatmama rağmen yine de Hall sensöründen dolayı olabilir mi?

Anakart üzerindeki hall sensör soketiyle ilgili donanımsal bir sorun, yazılımla filan olacağını zannetmiyorum. İşin uzamanı filan değilim, ihtimaller dahilinde konuşuyorum. Gerçi işin uzmanı PC tamircisi arkadaşların neyi ne kadar bildiği de ayrı bir konu ama, neyse girmeyelim oralara.

Anakart üzerindeki hall sensör soketiyle ilgili donanımsal bir sorun, yazılımla filan olacağını zannetmiyorum. İşin uzamanı filan değilim, ihtimaller dahilinde konuşuyorum. Gerçi işin uzmanı PC tamircisi arkadaşların neyi ne kadar bildiği de ayrı bir konu ama, neyse girmeyelim oralara.
Teşekkür ettim tekrardan çözüldü olarak işaretledim bunu ben tamir edemem yüksek ihtimal mecbur tekrar bilgisayarcı ya verecem en azından Hall sensörü falan derim belki bıseler anlarda düzeltir 3 defa da ne yaptıysa artik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA
Geri