GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,134
Hata olur tekler kıstırır araya uğraşırsın sonraneden
Hata olur tekler kıstırır araya uğraşırsın sonraneden
ya bilmediğim için soruyorum jilet tahriş ediyor başka ne kullanacağız ki tahriş etmesini önlemek mi lazımHata olur tekler kıstırır araya uğraşırsın sonra
Daha sağlıklı oluyor 3 lü bıçak setinde de var onu da alabilirsiniz çok değil ama fark yaratıyor diye duydumo yeşil aparat 2824 modelinde varmış. Çok önemli mi?
BG1024/15 Al geç aktif kullanıyorum bastırmama rağmen kesmedi memnunumMerhaba hassas bölge için makine önerisi istiyorum. Bütçem 1500 tl. Philips Oneblade 2724/10 alıcaktım fakat sadece yüz yazdığı için almadım.
kral neyle alacazHata olur tekler kıstırır araya uğraşırsın sonra
Mach 3 fusion pro glidekral neyle alacaz
hoca jilet tahriş ediyor bilmediğim için soruyorum nasıl kullaniliyor jilet daha önce bir kere kullandım ozel bolgede bir hafta pişik gibi dolaştımMach 3 fusion pro glide
hoca mach 3 ve fusion çok tahriş etmiyor köpük ya da jel sürmeden hart hart vurursan jileti tahriş olur tabihoca jilet tahriş ediyor bilmediğim için soruyorum nasıl kullaniliyor jilet daha önce bir kere kullandım ozel bolgede bir hafta pişik gibi dolaştım
o zamanlar bilmiyodum vurup geçmiştim çok pişman olmuştum yaşayan bilir vallahoca mach 3 ve fusion çok tahriş etmiyor köpük ya da jel sürmeden hart hart vurursan jileti tahriş olur tabi
venus kullanacan kadınlar için olandan.hoca jilet tahriş ediyor bilmediğim için soruyorum nasıl kullaniliyor jilet daha önce bir kere kullandım ozel bolgede bir hafta pişik gibi dolaştım