Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

25 artı 17 yani 42 dolar aldım daha gelmez dimi çekicem 30 vermicekler gibi

20 bin görüntülenme olmuş ref olayı olsaydı köşeydim sanırım.

Bunları şikayet etmek lazım benden sonra aynı şekilde yapan arkadaşıma ödülleri verdi bana hicbisey vermedi 300 pluxee de vermedi neymiş olağan dışı işlem yapmışım nereye şikayet edebiliriz Arkadaşlar

Nerden anlattın hocam, usulsüzlük olayı için mi?
güzel bir dille durumu anlattım erkenden kampanyayı tamamlamama ragmen benden geç yapan bazı kısılerın odullerı aldıgını ancak benım sartları saglamama ragmen alamadıgımdan bahsettım mh bana ozel olarak ıleteccegını belırttı ne kadar dogru dedı bılmem ama yazdıklarımdan sonra bıle red gelırse muhtemelen thh ye gıdecegım ve mh dedıkı sorunu yasayanlar bıze bıldırsın

güzel bir dille durumu anlattım erkenden kampanyayı tamamlamama ragmen benden geç yapan bazı kısılerın odullerı aldıgını ancak benım sartları saglamama ragmen alamadıgımdan bahsettım mh bana ozel olarak ıleteccegını belırttı ne kadar dogru dedı bılmem ama yazdıklarımdan sonra bıle red gelırse muhtemelen thh ye gıdecegım ve mh dedıkı sorunu yasayanlar bıze bıldırsın
evet sonuc bekledıgım gıbı
1789855540779.webp

küfür eder gibi yazıyorlar degerlı kullanıcı olsak hakkımızı verırlerdı bakalım artık 25 dolara kaldı şansımız
oda gelmesse topluca thhye gıtmek ıcın orgutlenmek lazım bence

Size demiyor, moderatöre diyor 😁 Mesajı kendin silemediğin için modların silmesi lazım.

Yani Thh bu işe bakar mı bilmiyorum. Ortada bir alışveriş yok ki. Etkinlik Milli Piyango izni ile düzenlense ona şikayet edin diyecem ama etkinlik açıklamalarında Milli Piyango'nun bilmem ne izniyle düzenlenmektedir gibi bir şey yazmıyor. Çekilişlerde öyle yazar mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,018
Üyeler
203,662
Son üye
Adnan Aydın
Geri