MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,282
mhye detaylıca anlattım ınsallah ıyı bır gerı donus yaparlar
gelmez25 artı 17 yani 42 dolar aldım daha gelmez dimi çekicem 30 vermicekler gibi
Nerden anlattın hocam, usulsüzlük olayı için mi?mhye detaylıca anlattım ınsallah ıyı bır gerı donus yaparlar
Neyi sileyim ?siliniz
güzel bir dille durumu anlattım erkenden kampanyayı tamamlamama ragmen benden geç yapan bazı kısılerın odullerı aldıgını ancak benım sartları saglamama ragmen alamadıgımdan bahsettım mh bana ozel olarak ıleteccegını belırttı ne kadar dogru dedı bılmem ama yazdıklarımdan sonra bıle red gelırse muhtemelen thh ye gıdecegım ve mh dedıkı sorunu yasayanlar bıze bıldırsınNerden anlattın hocam, usulsüzlük olayı için mi?
Benzin alabiliyor muyuz?Ben 250 lirasını Hepsiburada'da kalan 750'yi de A101'de kullandım. Pazarama'da da kullanılıyor.
opet kodu alınıyor alırsın opettenBenzin alabiliyor muyuz?
evet sonuc bekledıgım gıbıgüzel bir dille durumu anlattım erkenden kampanyayı tamamlamama ragmen benden geç yapan bazı kısılerın odullerı aldıgını ancak benım sartları saglamama ragmen alamadıgımdan bahsettım mh bana ozel olarak ıleteccegını belırttı ne kadar dogru dedı bılmem ama yazdıklarımdan sonra bıle red gelırse muhtemelen thh ye gıdecegım ve mh dedıkı sorunu yasayanlar bıze bıldırsın
Neyi sileyim ?
güzel bir dille durumu anlattım erkenden kampanyayı tamamlamama ragmen benden geç yapan bazı kısılerın odullerı aldıgını ancak benım sartları saglamama ragmen alamadıgımdan bahsettım mh bana ozel olarak ıleteccegını belırttı ne kadar dogru dedı bılmem ama yazdıklarımdan sonra bıle red gelırse muhtemelen thh ye gıdecegım ve mh dedıkı sorunu yasayanlar bıze bıldırsın