Bu Fiyata 7800x3d Alınır mı? ?

Evvel zamanda düşüktü fiyat ama bu devir de iyice artmadan alınır üstüne koy altına koy derken 9950 ye doğru gider bu al geç.
Valla ben öyle ekran kartı aldim bu işin sonu yok. Zen6 yi beklesem mi yoksa 9800x3d çeksem mi diye düşünüyorum

3 ay önce 10-11 bin liraya düştüğü zamanlar niye almadın ki?

Ben bayadır indirime girdiğini görmüyorum. Biraz daha bekleyip indirim yakalamayı deneyebilirsin, haricinde bütçe o kadar çıkmışken 9800X3D de düşünebilirsin bence.
Düşünürüm hocam para yoktu ki o zaman ve daha almayı planlanmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben öyle ekran kartı aldim bu işin sonu yok. Zen6 yi beklesem mi yoksa 9800x3d çeksem mi diye düşünüyorum
Valla hocam sana kalmış ama bence çek gitsin

Düşünürüm hocam para yoktu ki o zaman ve daha almayı planlanmıştım

Valla hocam sana kalmış ama bence çek gitsin
kararsızım zen 6 12 çekirdek falan olacak diyorlar. tabi fiyatı da tuzlu olur ona göre

gerçi oyuncu için ne fark eder orası da var

Son düzenleme:
1080p de 5090 dahi besliyor sanırım alırım am5 devrini kapatırım gibi. zaten yeni çıkacak rdna5 i de rahatlıkla besler 2k da

kararsızım zen 6 12 çekirdek falan olacak diyorlar. tabi fiyatı da tuzlu olur ona göre

gerçi oyuncu için ne fark eder orası da var
Çok bir farkı yoktur hocam oyun kısmında

son 3 senedir filan ayni fiyatta duruyor bu cpu. butcene ne uyuyorsa onu al
Valla butce şöyle sıkıntı elimde hani birikmiş para yok her ayda bir aliyorum şuan sadece ram ve CPU eksik ama 7800x3d alırım diye düşünüyorum bütçeye o uygun gibi varsa tavsiyeniz alabilirim.

1080p de 5090 dahi besliyor sanırım alırım am5 devrini kapatırım gibi. zaten yeni çıkacak rdna5 i de rahatlıkla besler 2k da
Alın geçin hocam çok önemi yoktur iyi işlemci zaten bütçe biraz daha geniş olsaydı alırdım ama bakalım belki bir ay daha sabredip alabilirim hocam varmıdır tavsiyeniz ne yapayım

Valla hocam baktım. Egerki kasımı beklersem birikecek parada herhangi bir sorun ortaya çıkmaz ise Kasım beklenebilir gibi ama çok çok zorluyor gibime geldi. Düşünmedim değil ama zor gibi kötü fikirde değil sizin tavsiyeniz nedir?

Son düzenleme:
bide hocam fark ettiğim üzere sizin sistem zaten am5. ben am4 ten gececeğim o sorun bende. siz bence gecin o işlemciye güzel zaten.

Geri