Yardım OLED Monitör Önerisi

Hocam gray banding sorunu hakkında bir yorumunuz var mı bu tarz sorunlar oluyormuş oledlerde
Tandem OLED'lerde maalesef çok daha fazla gray banding oluyor. Az çıkabilir veya çok çıkabilir, şansınıza bağlı. Fazlaysa iade veya değişime yollarsınız, çok büyük bir problem değil. Monitörün artıları o kadar çok ki gray banding'i umursamıyorsunuz.

Tandem OLED'lerde maalesef çok daha fazla gray banding oluyor. Az çıkabilir veya çok çıkabilir, şansınıza bağlı. Fazlaysa iade veya değişime yollarsınız, çok büyük bir problem değil. Monitörün artıları o kadar çok ki gray banding'i umursamıyorsunuz.
1789825951810.webp

böyle çıkınca da mı?

Profiline bakma gereği bile duymadım. Hâlâ haklı olduğunu ve doğruyu bildiğini düşünmen gülünç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banlandı hocam, sebebini bilmiyorum ama banlı. Gönül rahatlığıyla AQWMG alabilirsiniz. ASUS’un sitesinden cashback ile paranızı almayı unutmayın.
burada saldirgan sen oldugun halde bunumu soyluyorsun, tartismaya mantikli cevap vermek yerine saldiriya gecmissin agresif davranisin egonun zayifligini ortaya cikarmis dokunsan kirilacak zayiflikta.

@|24730| hocam gray banding ne kadar olursa kabul seviyesinde olur bide ayrıca burn in sorunu yaşamam mümkün müdür

@|24730| hocam gray banding ne kadar olursa kabul seviyesinde olur bide ayrıca burn in sorunu yaşamam mümkün müdür
Gray banding’i test yaparken zaten fark edersiniz hocam. OLED korumalarını açık tuttuğunuz sürece sorun olmaz ama OLED bu eninde sonunda yanacak 5 6 yıl götürmeyebilir.
1790009609994.webp
1790009627320.webp

Anladım hocam eyw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki ips monitör olarak ne önerirsin ben normalde ips almıştım asus tuf VG27AQM5A aldım amazon üzerinden o dönem 11250 ye aldım ama 2 kez ölü pikselli geldi artık iade etmek zorunda kaldım sence bunun muadili 300hz bandı 27inç 2k monitör olarak ne alınır

Geri