27 İnç 1080p mi Yoksa 2k mı Almalıyım?

serhattt

80+
Reaksiyon skoru
70
Laptop kullanıyorum intel core ultra 7 255h trx 5070 110w ve 32gb ram var . 2k mı almalıyım yoksa 1080p mi? Ben 1080 almayı istiyorum fps düşmemesi için. Genelde valo cs hikayeli oyunlar ve en çok YouTube video izliyorum.
monitör modelide önerirseniz sevinirim

Laptop kullanıyorum intel core ultra 7 255h trx 5070 110w ve 32gb ram var . 2k mı almalıyım yoksa 1080p mi? Ben 1080 almayı istiyorum fps düşmemesi için. Genelde valo cs hikayeli oyunlar ve en çok YouTube video izliyorum.
monitör modelide önerirseniz sevinirim
2k al o ekran kartı çok rahat besler 2k monitörü. Bütçeni ve istediğin diğer özellikler konusunda biraz detay verirsen forumdaşlar daha uygun önerilerde bulunabilirler.

2k al o ekran kartı çok rahat besler 2k monitörü. Bütçeni ve istediğin diğer özellikler konusunda biraz detay verirsen forumdaşlar daha uygun önerilerde bulunabilirler.
Bütçe 8-10bin. Pivot olmazsa olmaz. 200-240hz civarı olursa iyi olur

Bütçe 8-10bin. Pivot olmazsa olmaz. 200-240hz civarı olursa iyi olur
Lg 2k 200hz yaz çıkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bundan daha iyi monitör yok

Lg 2k 200hz yaz çıkar

Bundan daha iyi monitör yok
sizde bunu mu kullanıyorsunuz parlaklığı iyi mi acaba

Knk ben kullanmıomda lg kalitesi yani parlaklığı gennellikle her ıps 400 nit buda 400 nit 400 niti küçümseme bendede viewsonic var 27 inç oda 400 nit ama bszrn gözümü ağrıtıyor seni 400 nit üzmez lg nin kakitesini tartışamya gerej yok

27 inç te 1080p de kullandım şu an 2k da kullanıyorum. Kartın 5070 güçlü kart. Gerektiği yerde mfg ile destek alırsın zaten. 2k alman tavsiyemdir. Monitör olarak arkadaşın gösterdiği lg kaliteli. KTC H27T22C, GIGABYTTE G27Q2 VE ASUS VG27AQ5A aldım hepsi iadede. Sorunlu geldiler benim şansıma. En son LG 27G640 ALDIM 2K 300hz arkadaşın önerdiği LG 27G610A onun üst versiyonu. 6 AY taksitle ve renkler performans hoparlör falan gerçekten çok şükür güzel. Keşke en başından alsaydım diyorum. Bütçen çıkıyorsa 14k ya benimkini öneririm. 6 ay taksiyle alıyorsun. Son olarak da amazondan almanı tavsiye ederim iade sürecinden dolayı.

27 inç te 1080p de kullandım şu an 2k da kullanıyorum. Kartın 5070 güçlü kart. Gerektiği yerde mfg ile destek alırsın zaten. 2k alman tavsiyemdir. Monitör olarak arkadaşın gösterdiği lg kaliteli. KTC H27T22C, GIGABYTTE G27Q2 VE ASUS VG27AQ5A aldım hepsi iadede. Sorunlu geldiler benim şansıma. En son LG 27G640 ALDIM 2K 300hz arkadaşın önerdiği LG 27G610A onun üst versiyonu. 6 AY taksitle ve renkler performans hoparlör falan gerçekten çok şükür güzel. Keşke en başından alsaydım diyorum. Bütçen çıkıyorsa 14k ya benimkini öneririm. 6 ay taksiyle alıyorsun. Son olarak da amazondan almanı tavsiye ederim iade sürecinden dolayı.
Senin aldığın ile diğer LG arasında sadece hz farkı mı var? 5bin farka değer mi bilemedim

LG'yi aldım ama laptopda displayport çıkışı yok sadece hdmi var nasıl kullanabilirim

hdmi 2.0 varmış oda 2kda 200hz desteklemiyor

Kaç fps hedefin var? Laptop olduğu için 2k da istediğin her oyunda tatminkar performans alamayabilirsin

Geri