OlabilirEsnaf olduğu için çıkmıyı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Business diye çıkmıyo sanırım
[email protected] önceden adres buydu oyun içinvatan pc yi telefonla arayabilrsiniz
Alıntıyı görüntüle
bura ilede iletişime geçebilrisiniz magzadanda alsanız oyun kampanyası var fatura önemli olan
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle
STOK 15 ADET
ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN
![]()
Paraf ile Vatan'da 5000 TL’ye varan ParafPara
www.paraf.com.tr
AYRICA EK OLARAK OYUN KAMPANYASIDA VAR
![]()
Onimusha: Way of the Sword Steam'de
Oni Eldiveni kullanan bir samuray, sinsice yaklaşan Genma tehdidine karşı Kyoto'da bir mücadele veriyor. Samuray, kanla bezenmiş çetin dövüşler arasında, savaşmak için kendi sebebini arıyor. Yolunun sonunda onu nasıl bir kader bekliyor?store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
8350 puanı başka malzeme alarak değerlendirdik bu da iyiymiş
Ne aldın hocam
Ne aldın hocam
Ekran kartlarında olacağını çok sanmıyorum ama diğer bileşenler için bende bekliyorum evetArkadaşlar fiyat artışlarını iyi değerlendirin. Bu fiyat artışları her yıl olduğu gibi kasım öncesi yapılıyor. Sonrasında kasımda fiyatlar Temmuz ayındaki fiyattan indirimli diye satılıyor. Ben 5060'lı bir sistem düzüyorum kendime ve her yıl olduğu gibi bu yıl da kasım ayında alacağım diye indirim beklediğim bileşenlerim var. Kasım ayını beklemekte fayda olacağı kanaatindeyim.
Hepsiburada dan hangi satıcıdan aldiysaniz yada hepsiburada nin kendi saticisi oldugu urunden aldiysaniz amd nin kampanyaya dahil listesindemi kontrol edip aldiginiz saticidan isteyeceksinizOyun kampanyasından nasıl faydalanıyoruz, ben bugün RX 9700 XT aldım Hepsiburada dan
O sistem bu sefer işlemez, ekran kartı icin büyük yanılgıda olduğunuzu bilinArkadaşlar fiyat artışlarını iyi değerlendirin. Bu fiyat artışları her yıl olduğu gibi kasım öncesi yapılıyor. Sonrasında kasımda fiyatlar Temmuz ayındaki fiyattan indirimli diye satılıyor. Ben 5060'lı bir sistem düzüyorum kendime ve her yıl olduğu gibi bu yıl da kasım ayında alacağım diye indirim beklediğim bileşenlerim var. Kasım ayını beklemekte fayda olacağı kanaatindeyim.
Satıcı Hepsiburada, listede o da varmış. Faturayı daha kesmediler. Fatura da kod olmazsa iletişime geçip isterim. TeşekkürlerHepsiburada dan hangi satıcıdan aldiysaniz yada hepsiburada nin kendi saticisi oldugu urunden aldiysaniz amd nin kampanyaya dahil listesindemi kontrol edip aldiginiz saticidan isteyeceksiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O sistem bu sefer işlemez, ekran kartı icin büyük yanılgıda olduğunuzu bilin