❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

Alıntıyı görüntüle

STOK 15 ADET

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK OYUN KAMPANYASIDA VAR

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

36.5 dan almıştım yine iyi fiyat

8350 puanı başka malzeme alarak değerlendirdik bu da iyiymiş

photo_5866310978968950501_y.webp

Arkadaşlar fiyat artışlarını iyi değerlendirin. Bu fiyat artışları her yıl olduğu gibi kasım öncesi yapılıyor. Sonrasında kasımda fiyatlar Temmuz ayındaki fiyattan indirimli diye satılıyor. Ben 5060'lı bir sistem düzüyorum kendime ve her yıl olduğu gibi bu yıl da kasım ayında alacağım diye indirim beklediğim bileşenlerim var. Kasım ayını beklemekte fayda olacağı kanaatindeyim.

Oyun kampanyasından nasıl faydalanıyoruz, ben bugün RX 9700 XT aldım Hepsiburada dan

Arkadaşlar fiyat artışlarını iyi değerlendirin. Bu fiyat artışları her yıl olduğu gibi kasım öncesi yapılıyor. Sonrasında kasımda fiyatlar Temmuz ayındaki fiyattan indirimli diye satılıyor. Ben 5060'lı bir sistem düzüyorum kendime ve her yıl olduğu gibi bu yıl da kasım ayında alacağım diye indirim beklediğim bileşenlerim var. Kasım ayını beklemekte fayda olacağı kanaatindeyim.
Ekran kartlarında olacağını çok sanmıyorum ama diğer bileşenler için bende bekliyorum evet

Oyun kampanyasından nasıl faydalanıyoruz, ben bugün RX 9700 XT aldım Hepsiburada dan
Hepsiburada dan hangi satıcıdan aldiysaniz yada hepsiburada nin kendi saticisi oldugu urunden aldiysaniz amd nin kampanyaya dahil listesindemi kontrol edip aldiginiz saticidan isteyeceksiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O sistem bu sefer işlemez, ekran kartı icin büyük yanılgıda olduğunuzu bilin

Hepsiburada dan hangi satıcıdan aldiysaniz yada hepsiburada nin kendi saticisi oldugu urunden aldiysaniz amd nin kampanyaya dahil listesindemi kontrol edip aldiginiz saticidan isteyeceksiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O sistem bu sefer işlemez, ekran kartı icin büyük yanılgıda olduğunuzu bilin
Satıcı Hepsiburada, listede o da varmış. Faturayı daha kesmediler. Fatura da kod olmazsa iletişime geçip isterim. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA
Geri