Asus Ekipmanlar İyimidir?

ToprakKKk

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
arkadaşlar merhaba öncelikle egzotik markacılar doluşmadan söyleleyim marka takıntım var o sebeple sadece iyi olup olmadıklarını merak ediyorum eminimki bu fiyata çoook daha iyisi vardır ama :)

Klavye: Asus ROG SCOPE 2 96 WL NX SNOW WHİTE

Mouse: Asus ROG KERİS 2 ACE AİMPOİNT WHİTE

Kulaklık: Asus ROG PELTA WHİTE

Fiyatları merak edenler için sırasıyla 5240 TL , 3940 TL , 6040TL .

arkadaşlar merhaba öncelikle egzotik markacılar doluşmadan söyleleyim marka takıntım var o sebeple sadece iyi olup olmadıklarını merak ediyorum eminimki bu fiyata çoook daha iyisi vardır ama :)

sonunda benı anlayan bır dost. ekıpman olarak logıtech tarafındayım suanlık butce olmadıgı ıcın bılesenlerde ram ve sogutucu harıc butun bılesenlerım asus. adında asus gecıyorsa prıme bıle olsa o urun mukemmeldır.

asus klavyem sıkıntı yok ama genel olarak önermiyorum asus monitör ve anakartart aldım memnum degilim

kulaklik da bisey diyemeyecegim mouse guzel ama klavyede falan bu paraya diger markalarin yaninda asus dandik kalir

kulaklık ve mouse tarafında daha iyi seçenekler var bence klavyede de

kulaklik da bisey diyemeyecegim mouse guzel ama klavyede falan bu paraya diger markalarin yaninda asus dandik kalir
kulaklarıda tuf h serılerı kotu evet rogları bılmem. klavyede asus urununun arkasında durur mousede oyle. ben bılesen olarak asus kullanıyorum bır sorun yasamadım suanlık

kulaklarıda tuf h serılerı kotu evet rogları bılmem. klavyede asus urununun arkasında durur mousede oyle. ben bılesen olarak asus kullanıyorum bır sorun yasamadım suanlık
klavyede daha uyguna daha iyileri oluyor mouselarıda kötü hep asustan genel anlamda hiçbir ekipman alınmaz

Kulaklıkları iyi de klavye mouseları tırt geliyor, yeni bilmem bir şey çıkarıyorlar sensör tırt. 8k fln veriyorsun en azından 850 IPS (şu an ki Logitech Razerların son model mouseların IPS'ı bu civarı) Takıntı varsa sorun yok. Çok da fark yok ztn şimdi IPS dir, klavyede ms farkı fln hissedemezsin diyenler gelir.

Geri