Hocam 1 hafta 10 gündür mouse araştırması yapıyordum. İlk defa kablosuz ve nispeten hafif mouse kullanacaktım. El ölçülerim 18,5x10. Arkadaşım ATK X3 Pro alınca bana göre çok küçük olduğunu fark ettim ve büyük mouse arayışına girdim. En son Aula Sc900 Pro ve Darmoshark M3 Pro arasındaydım. Sizin gibi bir türlü karar veremiyordum. Elde tutup denemeden de rahat edemeyecektim. Bunların da benzerleri olan Logitech Superlight ve DEX modellerini mağazada denedim. Gitmeden önce Sc900 almaya yakındım ancak hump kısmı fazla yüksek geldi, hiç rahat edemedim. M3 Pro'da karar kıldım. Birkaç gündür kullanıyorum ve şu anda kararımdan memnunum. Tek pişmanlığım mavi rengini alamamak oldu

Gözden kaçırmışım onu. M3 V2 ile Pro arasında işlemci, switch ve polling rate farkı var diye hatırlıyorum. Switchler ve polling rate benim için o kadar fark oluşturmayacağından işlemcisi daha iyi olan Pro modelini tercih ettim. Bu ürünler zaten belli başlı donanıma sahip ürünler. O yüzden kronik sorunu olmadıkça ve üst düzeyde hassas ayar istemediğiniz müddetçe pek üzeceklerini sanmıyorum. Bana kalırsa tutuş stilinizi ve el rahatlığınızı ön plana alarak seçim yapmanız daha sağlıklı olur.