Yardım 22-23/Taigo-T Cross-Golf (8)-Hyundai Bayon Arasında Kaldım(1.0 Tsı-Tgdı)

Reaksiyon skoru
59
Merhabalar, ekte gözüken araçlar arasından tavsiye ettiğiniz etmediğiniz şunu al veya alma dediğiniz var mıdır teşekkürler

Üstad eyw iyi diyorsun ama yakıtı iyi güncel araç vs vs bunların fiyatlarında önerin var mıdır
Hocam benim düşünce tarzım arabaya binen çokta yakıtını düşünmemesi gerek toplu taşıma var çevremden biliyorum 3 pistonlu çoğu araba genelde 100K km görmeden veya görüp motor yiyo uzun ömürlü motorlar değiller alacaksanız hibrit bakın.

Hocam benim düşünce tarzım arabaya binen çokta yakıtını düşünmemesi gerek toplu taşıma var çevremden biliyorum 3 pistonlu çoğu araba genelde 100K km görmeden veya görüp motor yiyo uzun ömürlü motorlar değiller alacaksanız hibrit bakın.
Eyw anladım, tam hybrid den bahsediyorsun herhalde golfte ki 48v mild hybrid motordan bahsetmiyorsun

Golf 8 gibi bir seçenek varken diğer seçeneklere bakılmaz bile. Silindir sayısı aracın ömrünü etkileyen bir şey değil, boş bilgilere bakıp tercih yapmayın.

t-cross bayon arasında bende kalmıstım. tcross bayon elıte paket ıle karsılastırdıgında gercekten cok bos kalıyor. ben tercıhımı bayon elıte den yana kullandım. teknoloji olarak cok memnunum. sadece iç trim malzeme kalıtesı kotu . tcross cok cok boş.

t-cross bayon arasında bende kalmıstım. tcross bayon elıte paket ıle karsılastırdıgında gercekten cok bos kalıyor. ben tercıhımı bayon elıte den yana kullandım. teknoloji olarak cok memnunum. sadece iç trim malzeme kalıtesı kotu . tcross cok cok boş.
Bayon fazla malzeme kalitesi olarak olsun işte görsel olsun boş geliyor bana bence T crossun en boşu daha dolu gibi duruyor yanılıyor muyum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Golf 8 gibi bir seçenek varken diğer seçeneklere bakılmaz bile. Silindir sayısı aracın ömrünü etkileyen bir şey değil, boş bilgilere bakıp tercih yapmayın.
Üstad bu golflerinde her geçen gün fiyatı artıyor sanki 1.5 lere yakın fiyat biçiyorlar şaka gibi

Hocam genel bütçeniz ne kadar?
İki aracı da önermem

Bayon fazla malzeme kalitesi olarak olsun işte görsel olsun boş geliyor bana bence T crossun en boşu daha dolu gibi duruyor yanılıyor muyum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstad bu golflerinde her geçen gün fiyatı artıyor sanki 1.5 lere yakın fiyat biçiyorlar şaka gibi
çok butuk yanılıyorsun bayon elıte paket gırtlak dolusu bır araba

bende bayon elite var engelli muafiyetiyle aldım yani araba güzel

1.0tsi için bu yorumları yapmak pes doğrusu gerçekten bu araçlar arasında ise golf mantıklı 1.0tsi impression alacaksan arabanın bozulacak bir yeri yok 1.0etsi life veya style düşünüyorsan 60k km’de akü kaynaklı alternatör arızası verebilir 100-110k km’de de kavrama değiştirmen gerekir kenara bunlar için 100k civarı para ayırmakta fayda var bunlar dışında kronik yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,278
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri