İkinci Elde RTX 5070 Sistem 53 Bin TL'ye Alınır mı? ?

kardeşim sadece ekran kartı nerdeyse 50 bin şuan fiyat nasıl normal? ikinci elde fiyatı %70 mi öldürüyorsun 240hz monitör de veriyormuş adam yanında. tokatt işi
Olabilir knk ama herşeu mümkün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim sadece ekran kartı nerdeyse 50 bin şuan fiyat nasıl normal? ikinci elde fiyatı %70 mi öldürüyorsun 240hz monitör de veriyormuş adam yanında. tokatt işi
Ekran kartı 2. El 30 32k
Ddr5 ekran kartısz sistemler 22 24k topla 55 oldu mpnitörde 2 3k yaz 58k etti 5k daha ucuz

Bazen paraya sıkışık olanlar olabiliyor hızlıdan satılsın diye ucuza yazabiliyorlar. Güzel duruyor sistem fiyatına göre ama gidip deneyerek almak çok daha iyi olur mümkünse. Ben de kullandığım sistemi alırken işkillenmiştim neden bu kadar ucuz diye ama adamla bire bir sohbet ettik borçları vs. varmış çok ucuza 5070ti sistem nasip oldu bana yani 2. el araştırıyorsan baya bi araştır derim ben yaklaşık 1 ay sahibinden çıkmıyordum sonunda müthiş sistem buldum o da nasip oldu yani Allahtan... Sahibinden de ilgilenebileceğiniz ilanlar bölümü var aşağıda orda gördüm adam ilanı da o gün koymuştu fiyatı 90k idi ekipmanlarla, ekipmansız 80'e indirdim test ederek aldım. 5070ti 7800x3d 32gb 1tb+512 m2ssd 850watt hawk kasa anakart b serisi. Sistem 1 aylıktı. Yani demek istediğim araştırmakta fayda var. İlgilenebileceğiniz ilanlar kısmına düşmese bulamayacaktım mesela çünkü hep 50 60k arası sistemleri filtreliyordum.

Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 5070
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
İşlemci Soğutucu: DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutma
Anakart: MSI PRO B650M-B
RAM: Corsair Vengeance 16 GB (5600 MHz CL36 DDR5)
Depolama: Samsung 970 PRO 1 TB M.2 NVMe SSD
power: 750w bronz sertifikalı
Monitör: 240 Hz / 0.5 ms VA Panel Oyuncu Monitörü

Arkadaşlar bu sisteme rastladım sarı sitede ama bu ucuz değil mi ya? Pg de açmış garip geldi bana.

Gerekli testler istenip sorun yoksa alınabilir gibi. Ben maalesef durumum yok şu an için olsa alırdım pc alacaktım da yani ucuz bu bence.
sorun yoksa alınır

Bu pc yi almadan önce de 40k ya ekipmanlarla birlikte 4060ti sistem bulmuştum fiyatı iyiydi ekipmanları falan 15k ediyordu, pg ile satın almıştım. Yarınsı adam vazgeçtim dedi iyiki de vazgeçmiş boklu 4060ti sistem kullanıyor olurdum şuan iptal etmese, nasipte varsa bulursun pc dert etme. Önerim kendi şehrinden veya max 50 100km uzaktaki yerlere bak denemeden alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri