Nakil Aldırdım Yeni Okula Alışamıyorum Sanırım.

Reaksiyon skoru
23
Merhabalar 10.sınıf öğrencisiyim ve bu sene nakil aldırıp şimdiki okuluma geldim fakat sınıfımdaki çoğu kişi benimle konuşmuyor ben onlarla konuşmaya çalışınca da çok garip tipler olduklarını anladım. Teneffüslerde 2 3 tane önceden tanıdığım yan sınıflarda arkadaşlarım var denk gelirse onlarla takılıyorum fakat genelde denk gelmiyor zaten onlar başka kişiler ile takılıyor. napacağımı bilmiyorum zamana mı bırakmalıyım tecrübesi olanlar tavsiye verirse gerçekten memnun kalırım böyle yeni ortamlara alışma konusunda biraz kötüyüm.

Merhabalar 10.sınıf öğrencisiyim ve bu sene nakil aldırıp şimdiki okuluma geldim fakat sınıfımdaki çoğu kişi benimle konuşmuyor ben onlarla konuşmaya çalışınca da çok garip tipler olduklarını anladım. Teneffüslerde 2 3 tane önceden tanıdığım yan sınıflarda arkadaşlarım var denk gelirse onlarla takılıyorum fakat genelde denk gelmiyor zaten onlar başka kişiler ile takılıyor. napacağımı bilmiyorum zamana mı bırakmalıyım tecrübesi olanlar tavsiye verirse gerçekten memnun kalırım böyle yeni ortamlara alışma konusunda biraz kötüyüm.
Lise son sınıfım tek takılıyom genellikle boşver

boşver dalgana bak. saçma sapan arkadaşlığın olacağına olmasın daha iyi.

illa arkadaşın oalcak diye bir kayde yok kardeşim liseden mezun olalı 2 sene oldu hepsi bo şarkadaş olunca ne arayan var ne soran , arkadaş istiyorsan ilk düzgün adamı bulman gerek mesela ben 1 hafta teli kapamıştım başka şehirden gelip kapıma dayanmıştı . ya tam olsu nyada hiç olmasın kasmana gerek yok dalgana bak

saçma sapan kisilerle arkadaslık kuracağına yalnız kal daha iyi ama yinede yalnız kalmamak gerekir , yeni bir sınıfa veya okula nakil aldıramaz mısın

Arkadaşın olsun veya olmasın diye kendini bir kurala sıkıştırmana gerek yok, akışına sal gitsin. 10-11. sınıfta okulda çok fazla arkadaşım ve grubum vardı. Şu an hiçbiriyle görüşmüyorum hatta birkaçını kahpelik etti diye de engelledim. Çok sosyal olmanın da pek faydası olmadığını söyleyebilirim. Yine de kendini 2019 alfa triplerine sokmaya gerek yok (sokuyorsun demiyorum). İlla bulursun vakit geçirecek birisini. Bulamazsan da salla gitsin, dersine veya kendine falan odaklan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,075
Üyeler
204,050
Son üye
esmile36
Geri