Samsung Watch 8 Vs Huawei Gt7 Hangisi Alinir

Bmert71

80+
Reaksiyon skoru
4
Başlıktan da görebileceğiniz gibi Samsung Watch 8 mi yoksa Huawei GT7 mi sizce hangisi mantıklı? Bütçe sınırlı ama almışken iyi bir şey istiyor insan. GT 7'nin tek cezbetmesi IP 69 koruması var, suya dayanıklılık. Çok suya giren birisi değilim ama düş vs. alırken de sorun yaratmasın isterim.

Telefonun samsung ise watch 8 degil ise Huawei

Telefonun samsung ise watch 8 degil ise Huawei
Samsung kullaniyorum. Biraz daha arastirdum ve huawei uygulamasinda cok soeun oldugu soyleniyor iste ana ekrani bile degistirmek parali vs diyorlar. Samsungdan beni iten tek sey pil her gun takmak sikinti ya

S23 ultra ile watch 8 kullanıyorum ortalama 3 aydır ben aod kapalı ve geceleri uyurken kolumdan çıkarıyorum. Şarj ise 2 gün gidiyor

Samsung kullaniyorum. Biraz daha arastirdum ve huawei uygulamasinda cok soeun oldugu soyleniyor iste ana ekrani bile degistirmek parali vs diyorlar. Samsungdan beni iten tek sey pil her gun takmak sikinti ya
samsung bildiğin telefon günlük şarj edeceksin eğer boyutu büyük olanı alırsan 2 günü çıkarabilir belki bataryan onun dışında samsung yedek telefon her şey yapılıyor telefonda ki huawei ise akıllı bir saat içine müzik atıp dinleyebiliyorsun wp den gelen mesaja cevap verme tahminimce kendi klavyesiyle olur belki ama emin değil samsungta direkt wp yükleyebiliyorsun seçimini sen yap samsung hem telefon hem saat huawei ise tam bir akıllı saat

4 senedir samsung galaxy watch 6 kullanıyorum. Evet dendiği kadar her özelliği olan bir saat ancak bu özelliklerin hepsini kullanmıyorsun zaman geçtikçe. Her gün şarj etmek de yoruyor insanı bir süre. Arkadaşımda huawei varda ayda 1 şarj ederdi. Hani bi tık da tasarım meselesi hangi tasarımı daha çok beğeniyosan onu al derim ikisi de gayet güzel saatler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,951
Üyeler
203,634
Son üye
leventlevent
Geri