Manisa Turgutlu'da Lisenin Önünde Silahlı Saldırı

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
689
Haber NTV
manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin önünde silahlı saldırı düzenlendi. Olay, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında gerçekleşti.
Saat 09.40'ta silahlı saldırıya ilişkin açıklama yapan Manisa Valiliği, olayda ilk belirlemelere göre sekiz kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralı öğrencilerde saçma yarası olduğu belirlenirken, iki öğrencinin sağlık durumunun ciddi olduğu aktarıldı.

devlet herkese m4 dağıtsın derken boşuna demiyoruz

Dışarıya salsınlar da adaleti biz sağlayalım.

Haber NTV
manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin önünde silahlı saldırı düzenlendi. Olay, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında gerçekleşti.
Saat 09.40'ta silahlı saldırıya ilişkin açıklama yapan Manisa Valiliği, olayda ilk belirlemelere göre sekiz kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralı öğrencilerde saçma yarası olduğu belirlenirken, iki öğrencinin sağlık durumunun ciddi olduğu aktarıldı.

delisaçması telegram grupları gene acılır heralde millette basar ilgiyi

Evden okula elinde boyu kadar pompalıyla kimse görüp polise haber vermemismi yada müdahalede bulunmamışmi okulun çevresi okul giriş-çıkış saatlerinde cok kalabalik olur

Evden okula elinde boyu kadar pompalıyla kimse görüp polise haber vermemismi yada müdahalede bulunmamışmi okulun çevresi okul giriş-çıkış saatlerinde cok kalabalik olur
Herkes kendi canını düşündüğünden dolayı müdahalede bulunmaktan çekinmek normal geliyor

dronelarla bira içenleri yakalasınlar sıkıntı yok

Ölüler var sanırım yaralanan çok silahı dedesinin silahıymış burada ağır söverdim ama seviyemi koruyacağım.

Biz okul döneminde okula telefonumuzu zor sokuyorduk elemanın biri sigarasını dışarıda taşların arkasına saklıyordu o da bölgenin en kötü en vukuatli lisesi bizim liseydi. Geçmişte okul kavgalarında bir çocuğun kafasının kesildiği söylentileri bile vardı öyle bir okuldu

Biz okul döneminde okula telefonumuzu zor sokuyorduk elemanın biri sigarasını dışarıda taşların arkasına saklıyordu o da bölgenin en kötü en vukuatli lisesi bizim liseydi. Geçmişte okul kavgalarında bir çocuğun kafasının kesildiği söylentileri bile vardı öyle bir okuldu
Kafasının kesildigi derken?

Kafasının kesildigi derken?
Valla öyle bir dedikodu vardı ama emin değilim. Olmuş olma ihtimali yüksek çünkü iki lise yanyanaydik biri meslek biri imam hatip. Ikiside hapçı torbacı doluydu. O zamanki aklım işte hiç sorun etmiyordum bunlari aslında komple kapatılması temizlenmesi gereken iki okuldu. Ben açığa geçtim sonra ikiside kapandı okulları bile yıktılar. Vatana millete yapılan en büyük hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,291
Üyeler
203,780
Son üye
kellanova
Geri