❌İndirim Bitti! 32.999 TL - Aoc Agon Pro Ag326ud 31.5" 0.03 Ms 4k Pivot 165 Hz OLED

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,393
Son 6 Ayın En Düşük Fiyatında
Agon Pro AG326UD 31.5" 165Hz 0.03MS HDMI Dp Adaptivesync Pivot Hdr 400 Rgb UHD Qd-Oled Monitör

IMG_5684.webp

etiketleyip fikir soracak bir tayfun hocamız yok artık bu da bu forumun ayıbıdır. (forum yönetimi değil, o adamın bilgisinden faydalanıp arkasından çamur atan, adamı nefret ettiren forum halkı)

80 bine monitör alanlar bundan ne kadar fazla özellik kazanıyorlar?

33 vermeyi göze alıyorsanız üstüne az daha para ekleyip 38-42 bin arasına, oledlerin 240 hz olanını alın geçin bence. Msı ın güzel oledleri vardı

etiketleyip fikir soracak bir tayfun hocamız yok artık bu da bu forumun ayıbıdır. (forum yönetimi değil, o adamın bilgisinden faydalanıp arkasından çamur atan, adamı nefret ettiren forum halkı)
nasıl yani olay ne ?

nasıl yani olay ne ?
zamanında tayfun hocadan monitör bilgisi öğrenenler, yardım destek talep edenler günü gelince arkasından vurmaya laf sallamaya başladı. tayfun hoca sustu içine sine etti devam etti ama bir gün patladı kötü bir söz söyledi ve ban yedi kötü söz söylemesi kendi hatasıdır ama adamı çileden çıkarttılar.

zamanında tayfun hocadan monitör bilgisi öğrenenler, yardım destek talep edenler günü gelince arkasından vurmaya laf sallamaya başladı. tayfun hoca sustu içine sine etti devam etti ama bir gün patladı kötü bir söz söyledi ve ban yedi kötü söz söylemesi kendi hatasıdır ama adamı çileden çıkarttılar.
Tayfun hoca iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu, eğer geri dönüp söyleybilsem söylerdim; Tayfun derdim, her ihanet sevgiyle başlar...
Ezel dizisinden alıntıdır.

Son düzenleme:
o konuyu paylaşır mısın kral

Direkt mi ban yedi?Mutelense eyvallahta.

ban yedi de perma mı bilmiyorum inş geçicidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl bulcam hiç bilmiyorum kanka
Direkt mi ban yedi?Mutelense eyvallahta.
o konuyu paylaşır mısın kral
Tayfun hoca iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu, eğer geri dönüp söyleybilsem söylerdim; Tayfun derdim, her ihanet sevgiyle başlar...
Ezel dizisinden alıntıdır.

Bu konu hocalarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,065
Üyeler
204,049
Son üye
onurrzzn
Geri