Robius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,249
Ben C220 olanını sd kart ile kullanıyorum hareket anında videoları hafızaya kaydediyor ve istediğimi indirebiliyorum vs.Bunun için sd kart mı mantıklı bulut üyelik mi? Üyelik olmazsa hareket algılamada fotoğraf alıyor mu?
tabii ki sd kart mantıklı,Bunun için sd kart mı mantıklı bulut üyelik mi? Üyelik olmazsa hareket algılamada fotoğraf alıyor mu?
Fiyat iyi ama kamera açısı berbat, çok kötü.Tapo c510w olanı fena değil komşuya kurduk sorun yaşamadı.
Bütçeye göre kameralar maalesef.tabii ki sd kart mantıklı,
Bulut üyelikte hem pahalıya geliyor, hem sadece hareketleri kaydediyor. Ayrıca sürekli yükleme yapacağı için upload hızını kullanır, internet vdsl ise yüklemenin çoğunu kullanır, ayrıca oyun felan oynatmaz ping yapar.
Eğer veriler değerli ise nvr cihazı alıp ona göre bir kamera alman lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat iyi ama kamera açısı berbat, çok kötü.
eğer sürekli alan önemli değilse 510 mantıklı olabilir, ama alan önemli ise 520 modeli daha mantıklı.
Ayrıca 510 modelinde rj45 girişi bulunmuyor,
Bunun için sd kart mı mantıklı bulut üyelik mi? Üyelik olmazsa hareket algılamada fotoğraf alıyor mu?
32GB Micro SD kart aldım yeterli olur mu diye düşünüyordum gayet yeterliymiş teşekkürler.Bulut üyeliği mantıksız şekilde pahalı. 2K Dış ortam kamerasında 32GB'lik SD Kart ile 5,5 günlük (devamlı) kayıt alabiliyorum. Eğer homelab veya docker yazılım özelliği bulunan bir nas sisteminiz varsa Frigate (https://github.com/blakeblackshear/frigate) vb. yazılımlarla kameradan gelen görüntüyü stream edebilir, kayıt alabilirsiniz.
Kendi sitesinde nasıl yapabileceğinizi detaylı anlatılmaktadır.Tapo kamerayı RTSP/ONVIF Protokolü aracılığıyla PC/NAS/NVR'da nasıl görüntüleyebilirsiniz? | TP-Link Türkiye
Tapo kamerayı RTSP/ONVIF Protokolü aracılığıyla PC/NAS/NVRda nasıl görüntüleyebilirsiniz?www.tp-link.com
Ya da direkt kendi H200 (SD Kart) veya H500 (USB HDD) hublarından alarak lokal kayıt alabilmeniz mümkün.
Ayrıca özellikle dış ortam güvenlik kamerası kullanacaksanız Starlight sensörünün olmasına dikkat edin. Gece daha iyi görüntü veriyor.