🔥İndirim Tp-Link Tapo C211 3 Mp 2k Ip Wi-Fi Güvenlik Kamerası - 999 TL

Tapo c510w olanı fena değil komşuya kurduk sorun yaşamadı.

Bunun için sd kart mı mantıklı bulut üyelik mi? Üyelik olmazsa hareket algılamada fotoğraf alıyor mu?

SD Kart ile olanları sürekli 1500 e falan alıyorum bu fiyatı normal

Bunun için sd kart mı mantıklı bulut üyelik mi? Üyelik olmazsa hareket algılamada fotoğraf alıyor mu?
tabii ki sd kart mantıklı,
Bulut üyelikte hem pahalıya geliyor, hem sadece hareketleri kaydediyor. Ayrıca sürekli yükleme yapacağı için upload hızını kullanır, internet vdsl ise yüklemenin çoğunu kullanır, ayrıca oyun felan oynatmaz ping yapar.

Eğer veriler değerli ise nvr cihazı alıp ona göre bir kamera alman lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tapo c510w olanı fena değil komşuya kurduk sorun yaşamadı.
Fiyat iyi ama kamera açısı berbat, çok kötü.
eğer sürekli alan önemli değilse 510 mantıklı olabilir, ama alan önemli ise 520 modeli daha mantıklı.
Ayrıca 510 modelinde rj45 girişi bulunmuyor,

tabii ki sd kart mantıklı,
Bulut üyelikte hem pahalıya geliyor, hem sadece hareketleri kaydediyor. Ayrıca sürekli yükleme yapacağı için upload hızını kullanır, internet vdsl ise yüklemenin çoğunu kullanır, ayrıca oyun felan oynatmaz ping yapar.

Eğer veriler değerli ise nvr cihazı alıp ona göre bir kamera alman lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat iyi ama kamera açısı berbat, çok kötü.
eğer sürekli alan önemli değilse 510 mantıklı olabilir, ama alan önemli ise 520 modeli daha mantıklı.
Ayrıca 510 modelinde rj45 girişi bulunmuyor,
Bütçeye göre kameralar maalesef.

Bulut üyeliği mantıksız şekilde pahalı. 2K Dış ortam kamerasında 32GB'lik SD Kart ile 5,5 günlük (devamlı) kayıt alabiliyorum. Eğer homelab veya docker yazılım özelliği bulunan bir nas sisteminiz varsa Frigate (https://github.com/blakeblackshear/frigate) vb. yazılımlarla kameradan gelen görüntüyü stream edebilir, kayıt alabilirsiniz.
Kendi sitesinde nasıl yapabileceğinizi detaylı anlatılmaktadır.

Ya da direkt kendi H200 (SD Kart) veya H500 (USB HDD) hublarından alarak lokal kayıt alabilmeniz mümkün.

Ayrıca özellikle dış ortam güvenlik kamerası kullanacaksanız Starlight sensörünün olmasına dikkat edin. Gece daha iyi görüntü veriyor.

Bulut üyeliği mantıksız şekilde pahalı. 2K Dış ortam kamerasında 32GB'lik SD Kart ile 5,5 günlük (devamlı) kayıt alabiliyorum. Eğer homelab veya docker yazılım özelliği bulunan bir nas sisteminiz varsa Frigate (https://github.com/blakeblackshear/frigate) vb. yazılımlarla kameradan gelen görüntüyü stream edebilir, kayıt alabilirsiniz.
Kendi sitesinde nasıl yapabileceğinizi detaylı anlatılmaktadır.

Ya da direkt kendi H200 (SD Kart) veya H500 (USB HDD) hublarından alarak lokal kayıt alabilmeniz mümkün.

Ayrıca özellikle dış ortam güvenlik kamerası kullanacaksanız Starlight sensörünün olmasına dikkat edin. Gece daha iyi görüntü veriyor.
32GB Micro SD kart aldım yeterli olur mu diye düşünüyordum gayet yeterliymiş teşekkürler.

Geri