Hepsiburada Mağduriyeti

Reaksiyon skoru
9
Merhabalar Hepsiburadan 9 taksit peşin fiyatına almıştım ürünü kargocu beni aramış ancak sonradan gördüm evde olduğum halde yukarı çıkmadı ve gitti ürünü de fikrimi vs sormadan iade talebi oluşturmuş ancak ürünün fiyatı da 10 bin arttı ne yapıcam bilemiyorum.
Fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Ekler

• IMG_1541.webp
    IMG_1541.webp
    167.4 KB · Hit: 76
  • IMG_1542.webp
    IMG_1542.webp
    131.2 KB · Hit: 74
Hiç mi mesajlara bakmıyorsun geri aramıyorsun ? O kargonun geri iadesi 3 gün falan sürüyor şubede 2 gün bekletip 3 uyarıdan sonra v.s sisteme hiç mi bakmadın kargom nerede acaba..Urada ulaştırlamama uyarıları oluyor..Ayakta uyumuşsun tamamen senin hatan

eğer iade olarak işaretlenip kargo yolda olsaydı bir şeyler olurdu bendede olmuştu ama sonra geldi

genelde ertesi gün de teslimata çıkıyorlar. şubeye varsa şubeye gitseyin ya da kargocuları bir arasaydın, bu arada başlık abartı olmuş, ben bir mağduriyet göremiyorum

Yanlışım yoksa kargo daha yola çıktıgı an mesaj gelir yola cıktı diye hatta aracın anlık konumunu bile izleyebiliyorsun ordaki linkten genelde yani hadi sms gormedin adam geldiginde arar hari onuda gec gordun neden adamı aramadın geri veya hanhi şubeye gittigine baksaydın bilgi alsaydın ve subeye gidip teslim alsaydın ilk gunden iade edilmiyor kargolar bildigim kadarıyka gidip subeden teslim alabilirdin vs…

Bence magduriyet degil senin hatalar silsilen gibi geldi bana

Kargo geri giderse otomatik iade oluşturur ben ürün aldın mı günde 5 kere bakıyorum kargo akıbetine hocam arasta yaşadım bu sorunu gittim kendim aldım

Hiç mi mesajlara bakmıyorsun geri aramıyorsun ? O kargonun geri iadesi 3 gün falan sürüyor şubede 2 gün bekletip 3 uyarıdan sonra v.s sisteme hiç mi bakmadın kargom nerede acaba..Urada ulaştırlamama uyarıları oluyor..Ayakta uyumuşsun tamamen senin hatan
Ben böyle bir şey alıcam da camdan gozlemeyecegim insan en ufak bir kargosunu bile merak ediyor bakiyor nerde diyor bu adam hakli kendi hatan

Merhabalar Hepsiburadan 9 taksit peşin fiyatına almıştım ürünü kargocu beni aramış ancak sonradan gördüm evde olduğum halde yukarı çıkmadı ve gitti ürünü de fikrimi vs sormadan iade talebi oluşturmuş ancak ürünün fiyatı da 10 bin arttı ne yapıcam bilemiyorum.
Fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
dhlde ben de açamamaıştım telefonu adamlar ertesi gün gönderim sağlayabiliriz demişti. hepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşın duurumu anlatın hemen

Gece vardiyasında çalışıyorum kardeşim ve annem evdeydi arkadaşlar kargocu sadece beni aramış eve gelip kapımı çalmadan gitmiş iade etmiş ürünü de eve gelse kapıyı çalsa tsmam kargocu haklı zaten ancak eve gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,856
Üyeler
203,991
Son üye
Yusuf emre55
Geri