Edifier S350db 2.1 Hoparlör Sistemi 16.489,03 TL

Hocam pikapa plağı koyacaksın,
salonun kuytu köşesinde,

dışarıda yağmur yağıyor,
elinde şarabın ya da kahven,
bayan misafirin yanında,

romantik bir müzik açacaksın,
dur diyeceksin "JBL Soundbar"ı açayım da, çalsın arka planda",

"hangisi diyecek?",
"aha şu sopa gibi olan" diyeceksin,

"geçen forumda gülücük attılar,
keşke bir sesini duysalar" diyeceksin.

"Mustafa Topaloğlu G.rizekalı Sevgilim Benim şarkısından sonra 25 yıldır büyük bir hit çıkaramadı,
neden kendini böyle geri çekti ki?" diye muhabbeti açacaksın,

gerisi gelir....

43binlik "soundbar" ile 16binlik "hoparlör"ü kıyaslayıp millet neden gülücük emojisi koyuyor diye mi soruyorsun?
2+1 kıytırık hoparlör 16 bin, 7+1+4 komple kablosuz sinema ses sistemi 43 bin, satılan cihaz 16 binse bahsettiğim cihaz 160 bin olmalıydı.

Gülen kendine gülsün, senin gibi yazıyı anlamayan da haline...

2+1 kıytırık hoparlör 16 bin, 7+1+4 komple kablosuz sinema ses sistemi 43 bin, satılan cihaz 16 binse bahsettiğim cihaz 160 bin olmalıydı.

Gülen kendine gülsün, senin gibi yazıyı anlamayan da haline...
Elma ile armudu kıyasladığının farkında bile değil arkadaş. Bu soundbar değil hoparlör. Soundbarı soundbar ile kıyasla fiyat ve performans olarak.

Gülme emojisi koyuyorlar, ne anladılarsa :) gelin bir gün evimde misafir edeyim, misafirlikten sonra evinde her tv, müzik dinlediğinde bu cihazsız ağlarsınız :)
Hoca biri sinema sistemi diğeri hifi sistem ikisi arasındaki farkı araştırmanı öneririm

M90 la kıyaslama yaparsak bu ezer sanırım onu
M90 tek basınada yetiyor ama harici sub ile 50-60 bin tl lik hifi cihazlarına kafa tutan cinsten icerdigi baglantı ve teknolojilerde cabası hdmı tek basına yetiyor zaten ses konusunda ise m90 ses kalitesi anlamında cok iyi ses detayları ayrıntıları enstrüman sesleri filmlerdeki efektler muazzam yerde kaplamıyor

M90 tek basınada yetiyor ama harici sub ile 50-60 bin tl lik hifi cihazlarına kafa tutan cinsten icerdigi baglantı ve teknolojilerde cabası hdmı tek basına yetiyor zaten ses konusunda ise m90 ses kalitesi anlamında cok iyi ses detayları ayrıntıları enstrüman sesleri filmlerdeki efektler muazzam yerde kaplamıyor
M90, konudakinden daha iyi diyorsunuz. Pcde, Creative Sound Blaster G8 ile kullanılabilir değil mi ve subwoofer çok gerekli mi M90 için? Genel amaç oyun, sonra müzik. Filmi tvde izliyorum. Temiz, net ses versin, yeterli.

M90, konudakinden daha iyi diyorsunuz. Pcde, Creative Sound Blaster G8 ile kullanılabilir değil mi ve subwoofer çok gerekli mi M90 için? Genel amaç oyun, sonra müzik. Filmi tvde izliyorum. Temiz, net ses versin, yeterli.
bass seviyorsan 2.1 al m90 sesi biraz düz gelebilir ses kartıyla anakartın ses kartından daha temiz ses alırsın

bass seviyorsan 2.1 al m90 sesi biraz düz gelebilir ses kartıyla anakartın ses kartından daha temiz ses alırsın
Hiç düz değil, lowendleri sağlam hatta dinamik eq'da fazla bile geliyor.

Subwoofera ihtiyacın yok her türlü medya tüketmeye uygun. Ancak yakın dinlemede o kadar iyi değil, pcye m60 alabilirsin. Ses kartına da ihtiyacın yok

Evde Yamaha anfi var 5+1 , sterio 2 adet tecnics m500 ve ,bose aquatimas aktif bas ve 3 âdet küp anfiye bağlı Center ve arka rear olarak,
Şimdi ne alacağıma karar veremedim ya m90 ile yada bu set ile bağlamak bu sistem daha uyguna geliyor
Aynı anda sistemin çalışacağı da ilgimi çekti aslında optik kablo ile hem anfiye hem edifier s ve ister bütün seti çalıştır ister tek isteğini,
Bu şekilde yapan varmı

Hiç düz değil, lowendleri sağlam hatta dinamik eq'da fazla bile geliyor.

Subwoofera ihtiyacın yok her türlü medya tüketmeye uygun. Ancak yakın dinlemede o kadar iyi değil, pcye m60 alabilirsin. Ses kartına da ihtiyacın yok
Sub olmadan tv için uygun olur mu m90? Tabi tvde kullanırsam ana amaç film olacak o zaman.

Sub olmadan tv için uygun olur mu m90? Tabi tvde kullanırsam ana amaç film olacak o zaman.
Film için kullanıyorum suba hiç gerek yok. Sub bassin önde olduğu şarkılar dışında da gerek yok. Zaten dinlediğin kütüphanen sub ağırlıklı değilse hiç gerek yok. 50hze kadar iniyor, çoğu janra için yeterli. Midbass slami zaten çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,454
Üyeler
204,439
Son üye
aaassswww
Geri