Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

expedition 33'ü merak edip denedim 3060 ile ortalama yüksek ayalarda 55-60 fps verirken şuan 170-190 fps veriyor

RTX 4070 ile Alan Wake 2'de denedim bende 3x veya 4x vb. fg çıkmadı ayarlarda. 4000 serisiyle deneyen var mı hiç?

stabil bir şekilde base fps 60 ve üzeri değilse geickme yapar azıcık araştırın yahu sizde anlama kıtlığı var
Bilader ne anlatıyorsun be 100fps alıyoruz zaten 3x açınca gecikme yapıyor bir sen zekisin zaten

Ready Or Not ta coop sistemi varda online olarak sayılır mı beyler , denesem sıkıntı çıkar mı sizce?

Bilader ne anlatıyorsun be 100fps alıyoruz zaten 3x açınca gecikme yapıyor bir sen zekisin zaten
ee daha ne olsun 100 fps üzerine frame gen açsan bile ister istemez gecikme oluyorki nvidinanın resmi framegen
sen harbi problemlisin frame gen açınca gecikme olmayacak mı sanıyorsun hey allahım ya böyle cahiler teknoloji formlarında geziyor ne araştırma ve ne bir şey problem bende sana cevap verdim

Google Drive linki yamanın son sürümüne güncellendi.

4080 Super kullanıcısıyım ama henüz MindsEye harici bi oyunda denemedim. İşe yarıyo, FG menüsünde x3 ve x4 seçenekleri geliyo fps artışı var fakat x2de olduğu gibi akıcılığı olmuyo maalesef. Akıcılığını kaybediyo oyun, sanırım oyunla alakalı çünkü diğer oyunlarda gayet akıcı gözüküyodu özellikle Cyberpunkta..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,272
Üyeler
203,769
Son üye
Morthunel
Geri