Sen bekle rezil konu aç da altında nasıl irite ediyorum seni izle. Millet üç kuruşun derdinde ama bizimki kriz fiyatını millete fırsat diye kakalasın. Çok beklersin bu forumun sıcak fırsatları sana kalmadı.bro kendini rezil etmeye devam
istedigimi paylaşırım sanamı sorcam beyfendi forum senin tapulu malınmı ürünün fiyatı ortada taksitli isteyen alır istemeyen almaz sen konu aç senin konuna yorum yapalım yoksa uza konudanNealaka birader. Piyasadan uzak olan sensin iki haftadır bu fiyatta olan ürünü sıcak fırsat diye paylaşıyon. İyi güzel arada güzel fırsatlar paylaşıyon yalan yokta sabah akşam foruma girmekten kendine görev edinmişsin sıcak fırsat açmayı. Bazen yokluktan ne paylaşacağını şaşırıyon.
Neyse felaket kapıda sen daha da zamlanmadan aldırabildiğin kadar insana aldır. Görev sana bu
Sen eğitilmezsin yaistedigimi paylaşırım sanamı sorcam beyfendi forum senin tapulu malınmı ürünün fiyatı ortada taksitli isteyen alır istemeyen almaz sen konu aç senin konuna yorum yapalım yoksa uza konudan
neye rezil eden uza konudan yallah isteyen alır istemeyen almaz parası olan bakar taksitli alır geçer senin dedginimi dinleyecek milletSen bekle rezil konu aç da altında nasıl irite ediyorum seni izle. Millet üç kuruşun derdinde ama bizimki kriz fiyatını millete fırsat diye kakalasın. Çok beklersin bu forumun sıcak fırsatları sana kalmadı.
oyun hediyesi sapphire e mi özel hocam ?https://www.hepsiburada.com/sapphire-vga-amd-16gb-gddr6-rx9060xt-pulse-11350-03-20g-pm-HBC00008PBLYO
OYUN HEDİYESİ VARDIR TALEP ETMEYİ UNUTMAYIN
Alıntıyı görüntüle
sen kimsin beni egitiyorsun beyfendi konu benim istemiyorsan begenmezsin gidersin diger insanaların almasını engelleye engelleye çok uygun fiyatan millete kart aldırmadınız şimdi fiyatlar nöyle oldugunda gelip ahkam kesemezsiniz sizin hakkınz degil forum ahalisi begenirse alır geçer begenmezse söylerSen eğitilmezsin ya
Bak nasıl da rezil oldun şimdiden? Ne güzel kudurdunneye rezil eden uza konudan yallah isteyen alır istemeyen almaz parası olan bakar taksitli alır geçer senin dedginimi dinleyecek millet
amazondan asus modelini almıştım 26k iken o zmn bakayım ona bir teşekkür ettimhayır amd veriyor ürünü aldıktan sorna hepsiburada ile iletişime geçerseniz kod vericektir