Parça Parça alabilirim ama toplama kısmını kendim yapmak istemiyorum bunun için herhangi bir yerden destek alsam sıkıntı olur mu?7600 almak yerine 7500F al
o ramler 35800 bence çok pahalı 16gb tanesini 13.5 14 bulunuyor buda x2den 27 28K eder
m2 diğer sitelerde 800 900 daha ucuz aynı m2
parça parça alıp evde kendim toplayabilirim dersen bu sistemi aynı performans aynı kalitede bi 10K ucuza getirebilirsin
Haklısınız ama bu seferde hazır sistemlerde diğer yerlerden kısılıyor116kya 7600 değilde bi 7800x3d olmalı bence
çoğu parçayı rahatlıkla kendiniz youtubeden bakıp takarsınız belki 1-2 parçada ufak zorlanırsınız (oda takması değil karışık olabileceğinden) oda belkiParça Parça alabilirim ama toplama kısmını kendim yapmak istemiyorum bunun için herhangi bir yerden destek alsam sıkıntı olur mu?
Tamamdır şu an anlık olarak bu kadar bütçeyi çıkartmakta biraz yorucu hem parça parça almak ödeme açısındanda benim için iyi olabilir düşünücemçoğu parçayı rahatlıkla kendiniz youtubeden bakıp takarsınız belki 1-2 parçada ufak zorlanırsınız (oda takması değil karışık olabileceğinden) oda belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sırf b850 b650den seri anlamında daha iyi diye b850 almayın kaliteleri değişiyor yani örnek vereyim
en iyi b650 en kötü b850den çok çok daha iyidir
gibi
Bu arada şuanda itopyada 7600 daha ucuz 7500f ten o yüzden o seçeneği seçtim birazdaçoğu parçayı rahatlıkla kendiniz youtubeden bakıp takarsınız belki 1-2 parçada ufak zorlanırsınız (oda takması değil karışık olabileceğinden) oda belki
sırf b850 b650den seri anlamında daha iyi diye b850 almayın kaliteleri değişiyor yani örnek vereyim
en iyi b650 en kötü b850den çok çok daha iyidir
gibi
7600 7500F'in ekran kartlı halidir yani eğer sistemde ekran kartı yoksa 7600'ün içindeki apu ile görüntü alabilmenize yarar ama siz ekran kartı alacağınız için gerek yok ekstra para vermeyeTamamdır şu an anlık olarak bu kadar bütçeyi çıkartmakta biraz yorucu hem parça parça almak ödeme açısındanda benim için iyi olabilir düşünücem
Bu arada şuanda itopyada 7600 daha ucuz 7500f ten o yüzden o seçeneği seçtim birazda