Cs 2 Seçkin Alınır mı??

Yavyz

80+
Reaksiyon skoru
1
70 saat cs 2 oynadım seçkin almayı düşünüyorum almaya değermi? kasa sistemi nasıl çalışıyor? seçkin de hile var mı? bu soruları merak ediyorum hafta da 1 sefer kasa verdiğini duydum bu kasayı açmak için ayrı bir anahtar vb. almak gerekiyormu? elde ettiğimiz skinler nasıl satılıyor?

70 saat cs 2 oynadım seçkin almayı düşünüyorum almaya değermi? kasa sistemi nasıl çalışıyor? seçkin de hile var mı? bu soruları merak ediyorum hafta da 1 sefer kasa verdiğini duydum bu kasayı açmak için ayrı bir anahtar vb. almak gerekiyormu? elde ettiğimiz skinler nasıl satılıyor?
Anahtar alman gerekiyor. Evet hileler her yerde varlar. Skinler vb şeyler steam pazarında satılıyor. Seçkinden beklentin nedir ona göre değişir. Bir çeşit premium erişim gibi ama herkeste var gibi düşün

her hafta çarşamba günü lvl dropbun sıfırlanır pazarda veya 3. parti sitelerde satabilirsin kasaların anahtarları 2.49 dolar steamden alınıyor hileler var

alınır.

Ben almazdım. Para vermeye değeceğini sanmıyorum. CS artık tamamen bir zaman kaybı. Haftalık 10 centlik bir skin 0.50-1 dolarlık kasa düşürüp parasını elbette ki çıkaracaktır ancak millet oyunda mevlana mı açsam aimlock mu açsam diye düşünürken valve kuluçkaya yatırabileceğin yumurta gibi saçma sapan işler yapıyorsa insanların artık şapkayı önüne alıp biraz boykot yapması ve oynamayı bırakması gerek. En azından bir şeyler düzelene kadar.

''Abe ama faceit indir o zaman ehü'' demeyin. Faceit'in official serverlardan en ufak farkı yok. Bedava hileler bile faceit anti-cheat sistemini çok rahat delip geçebiliyor.

İstediğin kadar seçkin gir gene en kötü ihtimalle 2-3 maçta bir hilelere denk geleceksin. Hele biraz iyi oynadığını görürlerse seni aşırı seri reportluyorlar güven faktörün kırmızıya dönüyor bu sefer maç başı hile gelmeye başlıyor. Hile dediğimde çoğu zaman öyle basit wallhack falan olmuyor. İyice suyu çıktı bu oyunun. Valve kasa skin ve yumurta getirmeye devam etsin. Gelirler düştükçe nakite sıkıştıkça yumurtlarlar artık.

Sadece Firmanın Valve ve oyunun adının Counter-Strike olduğu için hala ayakta olduğu bir oyundan bahsediyoruz. Başka bir firmadan X bir oyun olsa 8 sene önce kadar fişi çekilmişti.

2016'dan 2020 yılına kadar 3100 saat oynadığım, bir dönem tüm arkadaşlıklarımın baş mimarı olan, geceleri kafamı susturup eğlenmeme sebep olan bu oyunun bu halde olması beni inanılmaz parçalıyor. İnsanlar bu durumu her zaman kabullenmiş olsa da ben kabullenemiyorum.

Son düzenleme:
Her hafta sadece drop kasmak için bile alınır.

2 ay once falan almistim arkadasimla oynadigim icin sohbet muhabbet oyunu kotude oynasam drop dusuruyodum ama hep 3-5 sentlik seyler geliyo 1 kere kasa dusmedi faceit icin vs alinir drop icinse parasini cikara kadar olme essegim olme ki bir yil boyunca hic kacirmadan oynasan eline maks 50 dolar gecicek o yuzden drop icin alicam diyosan mantiksiz

Geri