Yapıkredi kampanyayı durdurmuşhttps://www.idefix.com/edifier-m60-kompakt-masaustu-20-hoparlor-p-23900871?vendorId=347 6691 + 1000 idefix puan veriyor. 5691'e bir daha rüyamızda görürüz
Hangi kampanyayı hocam, 1000 idefix puanı mıYapıkredi kampanyayı durdurmuş
Evet bende gözükmüyordu müşteri hizmetlerini aradım banka durdurdu dedilerHangi kampanyayı hocam, 1000 idefix puanı mı
world puan ile ideal puan farklı kampanyalarEvet bende gözükmüyordu müşteri hizmetlerini aradım banka durdurdu dediler
Kampanyaya katılmak gerekiyormuş satın almadan önce bende de durum aynıBende bu şekilde görünüyor, 1000 puana ilişkin herhangi bir şey göremedim, acaba daha önce sipariş verenlerde de mi aynı görünüyor?
amazonda 7 bine düşmüş hocam oradan alabilirsiniz. world kart kampanyası varmış ama bitmiş diyorlar idefikste.Şuan satın alsam puan idealpuan geliyor mu herhangi bir yerden kampanyaya katılmam gerekiyor mu yardım eder misiniz?
![]()
Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör
Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Stüdyo Hoparlör & Monitör & Kabin ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Öyle yaptım hocam çok sağolamazonda 7 bine düşmüş hocam oradan alabilirsiniz. world kart kampanyası varmış ama bitmiş diyorlar idefikste.