Realme Gt6t 12gb 256gb (Yeşil) - 22.999tl

GT 2 Pro bendede var ekran yanması oldu (yeşil paralel çizgiler) Garanti bitmişti markayı aradım yetkili teknik servise gönder dedi ekranı ücretsiz değiştirdiler. Marka iyi benim deneyimime göre...
Hocam bu ne zaman oldu? Bende de 1 tane GT2 Pro var ekran yanık ve yeşil çizgi var.

Hocam bu ne zaman oldu? Bende de 1 tane GT2 Pro var ekran yanık ve yeşil çizgi var.
Gt2 Pro modelinde bu ekran mevzusu kronik maalesef. Benimki garanti bittikten 6 ay kadar sonra başladı. Önce tek yeşil çizgi sonradan da 5'e kadar çıktı, en son da ekran tamamen siyah kaldı mecburen garantide ücretsiz yaptırmayı beklemeden iş gereği kendim ödeyip yaptırdım. Tavsiyem garantiye gönderin. Bu mevzuda Realme ücretsiz değişimi globalde kabul etmişti diye hatırlıyorum, bu yüzden garanti ücretsiz ekran değişimi yapacaktır.

GT 2 Pro bendede var ekran yanması oldu (yeşil paralel çizgiler) Garanti bitmişti markayı aradım yetkili teknik servise gönder dedi ekranı ücretsiz değiştirdiler. Marka iyi benim deneyimime göre...
Ciddi olamazsın bende de aynı sorun var garantisi bitti diye göndermedim. Mecbur öyle kullanıyordum sonradan çıkma bir telefon buldum ucuza ona geçmiştim evde yanık ekranlı duruyor versem değişirler mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gt2 Pro modelinde bu ekran mevzusu kronik maalesef. Benimki garanti bittikten 6 ay kadar sonra başladı. Önce tek yeşil çizgi sonradan da 5'e kadar çıktı, en son da ekran tamamen siyah kaldı mecburen garantide ücretsiz yaptırmayı beklemeden iş gereği kendim ödeyip yaptırdım. Tavsiyem garantiye gönderin. Bu mevzuda Realme ücretsiz değişimi globalde kabul etmişti diye hatırlıyorum, bu yüzden garanti ücretsiz ekran değişimi yapacaktır.
Benimkinisinin garantisi bittikten 2 hafta sonra oldu ama ben değişmezler deyip salmıştım şimdi aradan 1.5 sene geçti garantisi biteli değişirler mi ? bende de 3 adet çizik oldu şuan

Ciddi olamazsın bende de aynı sorun var garantisi bitti diye göndermedim. Mecbur öyle kullanıyordum sonradan çıkma bir telefon buldum ucuza ona geçmiştim evde yanık ekranlı duruyor versem değişirler mi ?

Benimkinisinin garantisi bittikten 2 hafta sonra oldu ama ben değişmezler deyip salmıştım şimdi aradan 1.5 sene geçti garantisi biteli değişirler mi ? bende de 3 adet çizik oldu şuan
Markanın özellikle Asya pazarlarında cihazda aynı sorunu yaşayanlara garanti bitmesine rağmen ücretsiz ekran değişimi yaptığını okumuştum. Yukarıdaki arkadaş da eğer garanti bitmesine rağmen ücretsiz değiştirebildiyse bence bir denemenizde fayda var.

Valla ben de bilmiyordum telefon babamın, yazık adam telefonu böyle kullanıyor yıllardır. Ücretsiz ise ben de şansımı deneyip bi servisle görüşeyim.

Çok teşekkür ederim hocam bilgi için 🙏

Hocam seri nuamrası vs. sordular mı arayınca ?
Yok hocam, direkt Realme GT2 Pro üzerinde marka tarafından kabul edilen kusur olduğu için ücretsiz değişim sağlıyoruz dedi. Ben İstanbul da olmadığım için kargolayacağım. Kutusuyla, adresle ve problemle beraber not yazıp telefonu yollayın dedi. Ekranda fiziksel hasar yoksa ücretsiz değişim sağlanır dedi. Ben pil fiyatı da alacağım servisten.

Yok hocam, direkt Realme GT2 Pro üzerinde marka tarafından kabul edilen kusur olduğu için ücretsiz değişim sağlıyoruz dedi. Ben İstanbul da olmadığım için kargolayacağım. Kutusuyla, adresle ve problemle beraber not yazıp telefonu yollayın dedi. Ekranda fiziksel hasar yoksa ücretsiz değişim sağlanır dedi. Ben pil fiyatı da alacağım servisten.
Evet bende konştum şimdi ekranı ücretsiz düzeltcez dediler, kargo adresini numarasını verdiler pili değişmek istiyorsanız ücret karşılığıda içine bir not bırakın ücreti size söylesinler dedi :D

Evet bende konştum şimdi ekranı ücretsiz düzeltcez dediler, kargo adresini numarasını verdiler pili değişmek istiyorsanız ücret karşılığıda içine bir not bırakın ücreti size söylesinler dedi :D
Valla 2K LTPO Oled orjinal ekran bugün nereden baksan 15 binden ucuz değildir sadece parça olarak. Gerçekten harika oldu ☺️

Evet aynı durumdaydık Realme Türkiye yi ara Önce Realme Türkiye teknik servis listesinden bir seçim yap oranın ismini söyle sana kargo kodu verecek kutunun içine sadece Realme Türkiye ile konuştum ücretsiz ekran değişimi yapılacak mail açık adres telefon yaz gönder bir haftaya ekran değişimi yapılarak gelir Allah'ın izniyle...

Garanti biteli bir sene oldu telefon ekranı ücretsiz değiştirdiler dün elime geçti bir hafta önce göndermiştim

Evet değiştirirler aşağıya yazdım izleyeceğin yolu

Valla ben de bilmiyordum telefon babamın, yazık adam telefonu böyle kullanıyor yıllardır. Ücretsiz ise ben de şansımı deneyip bi servisle görüşeyim.

Çok teşekkür ederim hocam bilgi için 🙏
Hemen gönder

Hocam seri nuamrası vs. sordular mı arayınca ?
Hayır

Poco x6 pro kullanıyorum 2 buçuk senedir arıza çıkarmadan elden çıkartıp gt 6t alsam nasıl olur?

ben 10kya realme 12+ aldigimda samsung a3x 15k idi. (1 sene once)

o zaman realme mantikliydi.

belli ki realme elde kalan son urunlerle bir yoklama daha cekiyor.

gt 6t 24k a37 24k iken realmenin işlemcisi her ne kadar daha güclü de olsa iki defa dusunurum.

o yuzden bu telefon asil patlamayi 11.11.26 indirimlerinde yapmasi lazim.

mazot fiyatindaki artistan dolayi nakliye fiyatlarinin yukari ciktigini hesaplarsak:

kasim ayinda a37 icin 25k ustu fiyatlar a27 icin ise 21.5k ustu fiyatlar normallesirse ve realme bu urunu a27nin 20k ustune gectigi bir donemde piyasaya 19.999tl gibi bir fiyata satarsa o zaman anlamli bir telefon olur.

poco x8 pro 12/512 26.5k idi hadi onu kacirdik alamadik. poco m8 pro 12/512 25k idi hadi onu da kacirdik alamadik. ama bu fiyatla a37yle kapisiyorsa ben yazilimi biraz daha one koyar a37 tercih ederdim.

Realme GT 6T 5G 12/256 11.11.26 19.999tl

bizim için sweetspottur.

(bu arada 10kya aldigim realme 12+ ana sensoru gt 6t ile aynı 😎)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,042
Üyeler
204,598
Son üye
Emrullah Unal
Geri